Sponsrad Video: WARCRAFT: THE BEGINNING

Den 27 maj har äntligen filmen Warcraft: The Beginning premiär på biosalonger runt om i Sverige. Det har varit en lång väntan med tanke på att produktionsbolaget Legendary Pictures redan i maj 2006 fick filmrättigheterna för att anpassa Warcraft till biodukarna tillsammans med spelskaparen Blizzard Entertainment. Men nu 10 år senare är det alltså dags för den storslagna filmen som sägs ha en budget på över 100 miljoner dollar.

Warcraft är en mediafranchise innehållande bland annat en serie datorspel och romaner. Spelserien startade redan år 1994 med spelet Warcraft: Orcs & Humans och den har haft stor betydelse för etablerandet av realtidsstrategigenren.

Warcraft: The Beginning är regisserad av Duncan Jones och skriven av Jones tillsammans med Charles Leavitt, and Chris Metzen. Filmen är baserad på de berömda datorspelen och novellerna som utspelar sig i riket Azeroth.

Det fredliga riket Azeroth står på randen av ett krig och deras invånare hotas av skräckinjagande inkräktare; orker, som är på flykt från sin egen döende värld för att kolonisera en annan.

När en portal mellan de två världarna öppnas måste en armé kämpa mot total ödeläggelse, och en annan för att undvika att utrotas. Och mitt i kriget, på varsin sida av slagfältet, kämpar två hjältar för sina familjer, sina folk och sina hem. Warcraft: The Beginning är en oförglömlig saga om två världar på väg att kollidera.

Kolla in trailern nedan.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *