Sponsrad Video: Westworld är årets tv-serie. Se den nu på HBO Nordic

Westworld har varit det stora samtalsämnet denna höst när det gäller TV-serier och har slagit undan all konkurrens. Serien hade exklusiv premiär på HBO Nordic den 3 oktober i år och består av 10 avsnitt.

Westwood är en serie som har inspirerats av filmen med samma namn från år 1973 med manus och regi av den amerikanska författaren Michael Crichton. Den nu aktuella serien har skapats av Jonathan Nolan, som även skrivit manus till filmsuccéerna Interstellar och The Dark Knight. Lisa Joy (Pushing Daisies, Burn Notice) har även producerat och skrivit manus, medan Nolan regisserat serien.

I serien finns en stor mängd etablerade filmstjärnor med som Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton och Sibse Babett Knudsen bara för att nämnda några.

Handlingen utspelar sig i det fiktiva Westworld, en gränsvärld mellan en nära framtid och ett påhittat förflutet. Det är en mörk historia om uppkomsten av artificiellt medvetande och syndens utveckling, som utforskar en värld i vilken varje mänsklig böjelse kan få fritt utlopp. Westworld erbjuder gäster med betalningsförmåga möjligheten att utan repressalier från värdens sida få göra vad de vill i den fiktiva världen.

Westworld är den mest sedda premiärsäsongen i HBO’s historia och det första avsnittet det mest sedda avsnittet sedan första avsnittet av True Detective år 2014. Westworld har även fått positiv respons från kritiker, speciellt gällande historien, det visuella samt skådespeleriet.

Nu kan man se hela den första säsongen på HBO Nordic. Kolla in trailern för serien nedan.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *