Stayhard lanserar kollektionen MODERNISM

streetwear för män 2020

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer.

Stayhard, Sveriges ledande modebutik för män online, har nu släppt kollektionen MODERNIST, framtagen av två av världens främsta herrmode-inspiratörer kända för sin punkiga Savile Row twist och berömda och ständigt aktuella från modevärldens street-style bilder.

MODERNISM är ett brett koncept, snarare som en hel livsstil. Kollektionen fokuserar på ett genuint hantverk och utvecklandet av en egen stil snarare än trend, där kollektionen blandar traditionell engelsk skräddarkonst med en skandinavisk monokrom siluett och där kvalitén är i fokus.

Som en del av vår dagliga stilinspiration har dessa gentlemän i skinn och kostym hjälpt oss utveckla den engelska looken rakt in i hjärtat för den skandinaviska smaken. Genom att använda varandras kanaler kan vi producera fantastiska produkter till riktigt bra priser. Vi har valt att inte avslöja namnet på dessa två väldressade rebeller utan låta kollektionen tala för sig själv. Har man följt oss under våren och vidare vår lanseringsfest under Way out west har man säkert en aning, men det lämnar vi till fantasin, säger Robert Axelsson, Marknadschef på Stayhard.

Kollektionen släpptes idag och är limiterad och säljs endast på Stayhard. Kollektionen inkluderar det mesta för en uppdaterad höstgarderob: Skinnjackor, parkas, rock, och vidare hoodies, polos, tröjor, t-shirts, selvedge jeans samt diverse accessoarer, och inte minst handsydda skor från Northamptonshire, England.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *