Stiltips för män hösten och vintern 2021

stiltips för män hösten 2021

Lagom till att de flesta återvänt till sina jobb har herrmodebutiker online uppdaterat sina sajter med höst- och vinterkläder. Detta är en speciell höst på många sätt. Efter ett år då många jobbat hemifrån finns nu äntligen möjlighet att återvända till kontoret för de flesta. Det gör också att suget efter att klä sig snyggt ökat.

Vi har också uppdaterat vår sida med mode för män 2021 med nya höst- och vinterplagg. Den kommer även att uppdateras fortlöpande med nya plagg och stiltips de närmaste veckorna. Vi ser fram emot en av den stiligaste hösten någonsin här på Gentlemannaguiden! Förutsättningar finns. Nu finns nämligen ett större intresse för klassiskt herrmode än någonsin tidigare och det tackar vi för.

Varför hösten 2021 är den stiligaste på länge

Det finns framförallt en orsak till att herrmodet är stiligare än på mycket länge. Med ett större intresse för miljöfrågor och har många lämnat bakom sig slit-och-släng tänket. Bakom detta tänkesätt finns också en större medvetenhet kring produktionsförhållanden och såklart också ett genuint intresse för hantverket.

Vi ser allt fler män som värdesätter handgjorda plagg, vilket visar sig inte minst i att många anrika märken fått att uppsving i försäljningen. Till hösten är alltid brittiskt herrmode populärt och i Storbritannien finns en stolt tradition för hantverket. Många brittiska märken har en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1800-talet och det är fantastiskt att så många av dessa ännu är familjeägda – i en tid då många modemärken köps upp av internationella jättar.

stiltips för män hösten 2021

Stiltips för män hösten 2021

Vi har tidigare skrivit mängder av artiklar om herrmode för hösten. Här är några exempel på artiklar vi rekommenderar:

Om du letar efter brittiska märken online kan vi speciellt rekommendera avdelningen Best of British på Care of Carl.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *