Strapon, hur du kan öka njutningen

strapon

En strap-on är en form av dildo som kan se ut på många olika sätt. Strapon kan ta sexlivet till nya höjder och öka njutningen för dig som ger och för den som tar. Oavsett om du är en kvinna som har sex med annan kvinna eller om du har sex med motsatta könet. Ni kan verkligen leka loss och kunna ha kul tillsammans. 

För kvinnor som har sex med kvinnor kan strapon vara ett sätt att kunna ha penetrerande sex. Den typen av omslutande sex som går att få med en passande strap-on kan kännas mycket intimare. Dessutom finns det varianter med vibrationer och dubbelpenetration som gör det möjligt att nå klimax tillsammans.

Strap-on, hur hittar du rätt i djungeln?

Eftersom Strapon är en populär sexleksak så finns det ett enormt utbud. Från stora dubbelpenetrerande till små och smala. Därför är det också viktigt att din partner är med och väljer. Några frågor att ta ställning till är:

  • Avtagbar dildo? Vill ni variera storlek och modell finns det strap-on med avtagbar dildo. Perfekt om ni ska turas om och har olika smak eller vill testa olika storlekar.
  • Vilken typ av sele? Det finns lädersele som kan kännas extra tuffa och mer kinky. Ni kan välja modeller som är mer i stil med underkläder eller vackra spets bodys. 
  • Tänk på att passformen är mycket viktig. Selen ska inte skava och sitta som en andra hud.
  • Vibrationer eller inte? Stimulering av klitoris i kombination med penetrering kan verkligen leda till härliga orgasmer.

Passa på att botanisera och utforska era preferenser tillsammans, att välja modell och variant tillsammans är kul. För med humor och kåthet kommer ni långt tillsammans.

Hur kan en strap-on användas?

En strap-on kan fylla många funktioner. Ett heterosexuellt par kan använda den för att penetrera varandra. När en kvinna använder strapon-dildo för att öka njutningen för honom genom penetration kallas det pegging. Många män får härliga orgasmer när prostatan stimuleras. För heterosexuella par kan det ta njutning till en helt annan nivå och förhållandet till en annan dimension. Män som har erektionsproblem kan använda en strapondildo för att ha penetrerande sex. 

Kvinnor som har sex med kvinnor kan få en helt ny upplevelse med strapon. Dels för du kan få omslutande sex, dels för du kan ge omslutande sex. Du kan använda dildon för vaginal såväl som anal penetration. 

Värt att tänka vid penetrerande sex och strapon

För den som är ovan vid att bära selen kan det vara bra att testa innan ni börjar leka. På så sätt kan du känna dig mer bekväm när det väl blir dags. Glöm inte att ha roligt och slappna av. Ska ni ha analsex är det viktigt att tänka på att börja försiktigt. Är ni helt nya på analsex kan det vara bra att välja en smalare och mindre dildo. Tänk på att använda mycket glidmedel och mjuka upp ordentligt. Glidmedel av bra kvalitet och som är till för analsex är väl värt pengarna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.