Årets adventskalendrar från The Body Shop 2021

årets adventskalendrar från body shop 2021

The Body Shops har nu lanserat årets adventskalendrar och nedräkningen till julen har officiellt börjat. Detta år kommer de dagliga överraskningarna i en helt ny och återanvändbar design.

Det blir bara större för varje år som går, trenden med alternativa julkalendrar för vuxna. Redan i slutet av september börjar jakten på spännande nya adventskalendrar bland det svenska folket trots att det är flera månader fram tills december månad. De som vill lägga beslag på de bästa gör dock smart i att vara tidigt ute på grund av efterfrågan.

Årets adventskalendrar från The Body Shop 2021

En av de första att lansera årets adventskalendrar 2021 är The Body Shop. I år är dessa inspirerade av de otaliga osjälviska handlingar vi sett världen över det senaste året. The Body Shop hyllar den ultimata formen av osjälvisk kärlek som miljontals volontärer och frivilliga eldsjälar ger till andra varje dag.

Personer som brinner för att hjälpa andra, oavsett om det är medmänniskor som är utsatta för våld och missbruk eller i behov av vård och stöd. Insatser från dessa, ofta obetalda volontärer, gör ovärderlig skillnad i andra människors liv, inte minst under pandemin och de följdproblem som kommit i skuggan av den.

Alla köp gynnar också organisationer världen över som dagligen kämpar för medmänniskor och The Body Shop donerar minst 500 000 GBP globalt till dessa. På lådan kommer du också att få tips på en osjälvisk handling som du kan sprida till familj, vänner eller någon du möter på bussen varje dag fram till jul.

Bästa adventskalenderna någonsin

Enligt The Body Shop själva är årets adventskalendrar är bättre än någonsin tidigare. Förpackningarna har uppdaterats och fått fler användningsområden än tidigare för att de skall kunna användas även efter julen. Exempel på användningsområden är för förvaring av smycken, makeup eller andra små saker. Det finns såklart även möjlighet att återanvända julkalendrarna följande år om så önskas.

Här är årets adventskalendrar från Body Shop 2021:

Share The Joy Advent Calendar

årets adventskalendrar från body shop 2021

I Share the Joy Advent Calendar har du en julkalender som är prydd med glada karaktärer som älskar musik och att sprida julstämning. I de 24 lådorna finns bland annat Bath Bubbles som gör badet lite roligare, några nya Body Butters, som ger fukt i 96 timmar och en Sheet Mask eller två som skämmer bort huden hela julen.

Share The Love Big Advent Calendar

lyxig skönhetskalender från body shop 2021

I denna stora adventskalender får du njuta av ett vacker och rörande visuellt julscenario med glada karaktärer som samlar in donationer för att sprida julglädje. Det finns 25 överraskningar, varav flera i full storlekl. Däribland nya Avocado Body Butter och Shea Shampoo.

Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar

bästa adventskalender från body shop 2021

I den största av The Body Shops adventskalender får du följa med till ett fantastiskt juluniversum med festglada karaktärer som dekorerar julgranen tillsammans. Det finns 25 överraskningar även här, med bland annat storsäljare som Drops of Youth™ Concentrate, Vitamin C Glowing Boosting Moisturiser och en uppfräschande Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask i ministorlek. Detta är den ultimata adventskalendern för alla som gillar skönhet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.