Tiden tickar och priset minskar – hur länge vågar du vänta?

dutch auction Sverige

Det har igen blivit dags för Dutch Auction på Gents. Under Black Week ordnades denna auktion senast och blev genest en stor succé. Detta är en aktion där priset går ned för varje timma tills varan är slut i laget. Hur länge vågar du vänta?

Vad är Dutch Auction?

För dig som inte är bekant med konceptet Dutch Auction, så handlar det alltså om en auktion där priserna sänks varje timme. Den som väntar längst har chansen att få det bästa erbjudandet. Väntar du dock för länge kan vara helt plötsligt vara slut.

Dutch Auction på Gents drar igång idag torsdag den 10 mars kl. 10.00 och pågår till midnatt.

Dutch Auction på Gents

Vad hittar du i utbudet?

På Dutch Auction hos Gents hittar du bland annat presentkort värda allt från 10.000-30.000 kronor. Du hittar också tre olika Mystery Boxar värda mellan 1500-3000 kronor.

Bland de produkter som erbjuds hittar du bland annat en Gift Box från exklusiva parfymmärket Widian. Detta är värt hela 13.145 kronor. Även Nasomattos parfym Black Afgano hittar du i startfältet – en doftupplevelse utöver det vanliga!

Här hittar du hela startfältet på Dutch Auction hos Gents.

Unika doftupplevelser från Nasomatto och Widian

widian gold parfym

Vi har tidigare skrivit om parfymhuset Nasomatto och även Widian. Det är två märken som verkligen är värda att bekanta sig med om du letar efter unika doftupplevelser bland hantverksdofter.

Även om intresset för parfymhantverket har blivit allt större bland män, finns det fortfarande många som inte är så intresserade av ämnet. För dig som vill lära dig mer om parfymer rekommenderar vi vår artikel från några år tillbaka med parfymexperterna från Sniph som vi gjorde för några år tillbaka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.