Topp 10 mest streamade filmer från förra veckan

mest streamade filmer juli 2022

Det är uppenbart att filmer och serier är intressanta under sommaren. När vi har mer tid över för att ta det lugnt vill vi gärna ha lite underhållning som håller oss sysselsatta. Här ger vi er de mest streamade filmerna från förra veckan.

Det är streamingguiden JustWatch som tagit fram listorna över de mest streamade filmerna just nu.

Sveriges mest streamade filmer just nu – juli 2022

sveriges mest streamade filmer juli 2022

1. The Gray Man

the gray man film

När CIA:s skickligaste agent – vars sanna identitet ingen känner till – av misstag avslöjar mörka byråhemligheter, sätter en psykopatisk före detta kollega ut ett pris på hans huvud, vilket utlöser en global människojakt av internationella lönnmördare.

2. The Lost City

streama the lost city film

När äventyrsförfattaren Loretta och hennes omslagsmodell Alan kidnappas för att hitta en legendarisk förlorad stad, kastas de in i ett spännande djungeläventyr.

3. Uncharted

streama uncharted film

Gatusmarta tjuven Nathan Drake (Tom Holland) rekryteras av den rutinerade skattjägaren Victor ”Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) för att hitta en förmögenhet som Ferdinand Magellan förlorade för 500 år sedan. Det som börjar som en vanlig stöt för duon blir en jakt över hela världen för att nå skatten innan den hänsynslösa Moncada (Antonio Banderas), som tror att han och hans familj är de rättmätiga arvingarna, får tag på den.

Om Nate och Sully kan dechiffrera ledtrådarna och lösa ett av världens äldsta mysterier, kommer de att hitta en skatt, värd över fem miljarder dollar, och kanske till och med Nates sedan länge förlorade bror…men bara om de kan lära sig att arbeta tillsammans.

4. Morbius

streama morbius film

Farligt sjuk med en sällsynt blodsjukdom och fast besluten att rädda andra som lider av samma öde, gör dr Morbius en desperat chansning.

5. Spider-Man: No Way Home

streama spider-man no way home

För första gången i filmhistorien får vi följa allas vår favorithjälte Spider-Man utan sin mask, och hur han inte längre kan separera sitt normala liv från riskerna med att vara en superhjälte. När han ber Doctor Strange om hjälp blir insatserna ännu farligare, och han tvingas upptäcka vad det verkligen innebär att vara Spider-Man.

6. Get Out

När den unge afroamerikanen Chris besöker sin vita flickväns familjegods för första gången blir han snart medveten om de lömska avsikterna bakom inbjudan.

7. The Gentlemen

streama the gentlemen film

Amerikanen Mickey Pearson har skapat ett mycket lönsamt marijuanaimperium i London. När ryktet sprids att Pearson vill sälja sin lukrativa verksamhet till högstbjudande sparkar det igång intriger, planer, mutor och utpressning.

8. John Wick

streama john wick film

John sörjer sin bortgångna fru. När Iosef Tarasov, rysk maffiakille, och hans gäng bryter sig in i Johns hem för att stjäla hans eftertraktade Mustang, råkar de döda hunden som han fått av sin fru.

9. RRR

streama rrr film

En orädd krigare på ett farligt uppdrag står öga mot öga med en hård polis som arbetar för de brittiska styrkorna i denna episka saga som utspelar sig i Indien före självständigheten.

10. Top Gun

streama top gun film

Tillsammans med navigatören Goose blir Pete Maverick Mitchell antagen vid marinens berömda elitskola för blivande attackflygare, Top Gun.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.