Toppfotbollen tillbaka – Tyska ligan kör igång igen!

toppfotboll från tyska ligan

Imorgon startar får äntligen alla fotbollsfans tillfälle att njuta igen efter några månader av ökenvandring. Den tyska ligan drar då igång igen bland annat med toppmötet Dortmund mot Schalke 04.

Som bekant har alla större sportevenemang legat nere under de senaste månaderna och det har varit påfrestande för många av oss. Det är ännu oklart när engelska ligan och flera andra större europeiska ligorna kör igång igen.

Men nu är det alltså dags för en av de absolut största och populäraste ligorna att återuppta spelet.

Bayern Münchens VD och ordförande Karl-Heinz Rummenigge gav nyligen en intervju i den tyska tidningen Sport Bild där han sade att han förväntade sig en miljardpublik till veckoslutets drabbningar i den tyska ligan. Eftersom alla andra större ligor är stängda just nu är hungern stor efter toppfotboll runtom i världen.

Var hittar du bästa oddsen på tyska ligan?

Samtidigt som tyska ligan kör igång igen är det också möjligt att igen börja spela på toppfotboll igen. Betfair är en av de absolut största och mest populära aktörerna på den svenska marknaden. Här hittar du också de bästa oddsen på de största ligorna.

Du kan såklart betta på samtliga av lördagens matcher på Betfair redan nu. Som nu kund har du en matchningsbonus på 100% upp till 1000 kronor som väntar på dig när du väljer att spela på någon av matcherna.

spela på tyska ligan bästa oddsen

100% bonus upp till 1000 kronor!

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Spelbörsen – ett unikt sätt att spela på

Det som skiljer Betfair från de flesta andra spelbolag är deras Spelbörs. På Spelbörsen är det kunderna som bettar mot varandra, till skillnad från hur det fungerar på alla andra spelbolag.

I detta fall lägger Betfair inga egna odds utan tillhandahåller istället en plattform där kunderna bettar mot varandra. Det innebär att du har möjligheten att ”boka” ett spel, vilket betyder att du bettar på att något inte ska hända.

Betfairs spelbörs, eller ”börsen” som den kallas bland användarna i Sverige, är faktiskt den största i sitt slag i världen. Den fungerar som en aktiemarknad, fast istället för att handla med värdepapper köper och säljer kunderna odds på framförallt sport, men här finns även politik och underhållning.

Det finns alltid två sidor av ett bett. Å ena sidan har vi de som tror att något ska hända, vi kallar detta att ”backa”. Sedan har vi de som tror att detta INTE ska hända, då heter det att ”boka”. Det är precis som att slå vad.

När den som backar och den som bokar är överens om ett odds blir deras bett ”matchat” och då är spelet är igång. 

När du bettar mot andra spelare försvinner den marginal som de vanliga spelbolagen har på sina odds, vilket är anledningen till att du kan hitta högre odds på Spelbörsen. Precis som på en köp- och säljmarknad fungerar Betfair bara som mellanhand och tar ut en lägre kommission, men endast på vinsterna.

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *