Upptäck Georg Jensens digitala kampanj – The gift of giving

Lagom till kommande julfestligheter bjuder Georg Jensen in oss till att ta del av deras nya interaktiva digitala kampanj för julshopping. I den interaktiva kampanjen är man en del av en exklusiv fest som belyser de känslor av förväntan och glädje som förknippas både med att få och framförallt att ge presenter.

Visst är det väl ändå så, att den sanna glädjen med julfirandet är den att få uppmärksamma och glädja nära och kära i ens omgivning. Att få uppleva de glädjereaktioner som oftast uppstår när man överraskar någon med presenter.

Handlingen i videon kretsar kring den osäkerhet som de flesta människor känner när det handlar om att ge presenter. Vilken kommer mottagarens reaktion att vara? Den utspelar sig i en storartad lokal där en fest hålls bland vänner och familj. En fest där alla möjliga åldrar och personligheter finns representerade. En fängslande historia utspelar sig där tittaren presenteras med tre olika ”presentgivarscener” samt två alternativ slut att välja på bland dessa scener.

Teknologin ger användarna möjlighet att aktivera sina mobiltelefoner som fjärrkontroller och därmed uppleva handlingen på flera skärmar samtidigt. Detta gör det möjligt att lägga till de produkter som visas på önskelistan, utan att avbryta den handling som utspelar sig.

Vilket kommer valet att bli? The Gift of Giving ger tittaren förutom en digital upplevelse även goda idéer till den perfekta presenten.

Ta en titt på videon nedan för att hitta julstämningen och idéer till presenter bland Georg Jensens rika utbud av tidlösa smycken, heminredning och accessoarer. För att uppleva videon i sitt rätta element klickar ni er vidare till hemsidan uppe i högra hörnet på videon.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *