Vinn över publiken med Guitar Hero

Det fanns en tid när det ansågs skamligt att som vuxen man sitta och spela tv-spel. Som tur håller detta på att ändra i och med att vi har en hel generation med 30 och 40-åringar som är uppväxta med tv-spel. Numera ses det därför som en naturlig del av umgänget i många familjer att tillsammans sätta sig ner för en omgång Fifa16 eller Guitar Hero när man vill unna sig lite nöje en kväll.

Ett av de spel som blivit allt mer populärt runtom i världen sedan det först kom ut på marknaden år 2005 är Guitar Hero. Sedan dess har åtta större versioner av spelet lanserats där spelaregenskaperna och upplevelsen utvecklats för varje version. Den allra nyaste versionen Guitar Hero Live hade världspremiär 20:e oktober och till denna har ytterligare egenskaper tillkommit.

Precis som namnet antyder har nu live-upplevelsen tagits till nya höjder och spelaren kan i realtid uppleva publikens reaktioner utifrån hur väl man presterar. Det har blivit allt viktigare att man bjuder på sig själv inte bara genom hur bra man spelar, utan även med sitt kroppsspråk och koreografi.

Inspiration för hur man kan gå tillväga kan man hämta bland annat från videon nedan där självaste Lenny Kravitz bjuder på show. Samtidigt passar det väl sig att dela ut ett tips på farsdagsgåva till nästa helg. Det finns ju nämligen ingen åldersgräns för att ha kul, inte ens för pappor.

Detta var ett sponsrat inlägg

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *