xFighter-spel för Android och iOS

xfighter spel

Ända sedan de första videospelen kom ut har fighter-spel varit en av de mest populära genrerna. De flesta känner till klassiker som Street Fighter och Mortal Kombat som spelas på olika typer av konsoler, men i den här artikeln har vi samlat de mest populära fighter-spelen för Android och iOS. Det handlar inte längre om att spela tillsammans med en vän framför TV:ni vardagsrummet. Nu är det läge att slåss mot spelare över hela världen i onlineturneringar i mobilen.

Boxing Star

I det här ganska verkliga och väldigt roliga spelet är målet att bli en stjärna. För att bli det måste du förbättra dina färdigheter och vinna slagsmål mot olika motståndare. Efter att ha vunnit över svagare motståndare kommer du gradvis att få svårare och mer spännande strider mot mer proffsiga motståndare. Det här är ett spännande spel med en bra tecknad grafik. Slagsmålen är intressanta, och det finns mycket att göra i det här spelet.

Målet är att gå från en vanlig amatörboxare till världsmästare. Du måste träna, försöka få den bästa utrustningen och utveckla din egen taktik i matcherna. Du måste börja med amatörmatcher i källare, men med hård träning kan du komma in i elitens värld, möta världsstjärnor och fylla arenor. Slå ut motståndarna för att få ytterligare bonusar. Om du vinner matcher kommer du att tjäna spelpengar. Du kan spendera dem på att höja svårighetsnivån eller på utrustning eller en personlig tränare.

Hanzo’s Dojo

Hanzo’s Dojo är en spelautomat från Yggdrasil på nanocasino. Här tränar du inför en stor match med hjälp av samurajen och legenden Hattori Hanzo. Du måste visa vad du går för, och hans mål är att göra dig till en mästare. Du kan hamna i ett free spins-läge med stora vinster, och på det stora hela är det här ett riktigt coolt spel. Grafiken är bra och temat är roligt. Det kan vara lite svårt att förstå bonusspelen om du inte är bekant med spelautomater, men efter några omgångar där du inte satsar några pengar bör det inte vara några problem. Spelautomaten har ingen progressiv jackpott, men den högsta vinsten är hela 500 000 euro. Det går även att spela Hanzo’s Dojo på en dator.

Real Boxing 2: Rocky

Det här spelet är skapat efter filmen ”Rocky”. Du kan till exempel spela som Creed, eller så går du in i ringen som Adonis Johnson och visar vad du kan. Det är lätt att uppleva den verkliga drivkraften från striden och segern i Real Boxing 2. Du kan utmana andra spelare från hela världen när som helst och i vilket spelläge som helst. Det är lätt att bli involverad i spelet, för det har en spännande handling. Du kan slå ut motståndare för att få deras specialutrustning, som i sin tur gör dig lite bättre.

Du kan även utveckla din egen stil. Det är svårt att vinna titeln utan att förbättra dina färdigheter, så du måste spela matcher för att få tillgång till en mängd användbar utrustning som förbättrar din fighter. Grafiken är utmärkt och slagsmålen är realistiska. Dessutom finns det flera roliga minispel i Real Boxing 2, bland annat ett dagligt lotteri där du kan vinna uppgraderingar till din spelare. Spelet har fått ett högt betyg i App Store.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *