Yoggi firar 50 i samarbete med Nordsjö

Det senaste året har vi spenderat mer tid hemma än någonsin tidigare. Något som märkts tydligt både i inredningsvärlden och på våra matvanor, för aldrig förr har vi konsumerat så mycket frukostprodukter eller varit så ivriga att göra om hemma som 2020.

Å ena sidan finns det många som vill återvända till tryggheten hos maten och produkterna vi alltid älskat, å andra sidan vågar vi äntligen släppa sargen lite när det kommer till vågade val av färg och form hemma.

I svåra tider vill vi investera i de små sakerna som omedelbart höjer livskvaliteten och injicerar glädje i en vardag som stundtals kanske kan kännas grå. Ur exakt den insikten föddes idén om att, i samband med 50- årsjubileumet 2021, hylla Sveriges godaste fruktyoghurt på ett alldeles särskilt sätt. Så i år blir alltså året då Yoggi får flytta ut ur kylskåpet, för att på riktigt sätta färg på våra hem och hus.

Yoggi 50 år färgkollektion nordsjö

Yoggi i samarbete med Nordsjö

I år fyller Yoggi 50 år, något som firas med en unik samarbetskollektion framtagen av Yoggi och Nordsjö. Kulörkollektionen, som består av 15 kulörer baserade på några av Yoggis allra mest älskade och ikoniska smaker genom tiderna, finns från och med den 1 mars att köpa hos samtliga Nordsjö-återförsäljare.

Med kollektionen vill Yoggi och Nordsjö, två varumärken som båda är mångåriga och omtyckta inslag i våra hem, uppmuntra till att våga tänka nytt hemma och leva ut våra mest färgstarka färgdrömmar!

Färgstark kulörkollektion

vårens sommarens trendfärger 2021

Drömmen om att fira 50 med en kulörkollektion blev verklighet genom ett unikt samarbete mellan Yoggi och Nordsjö. Även Nordsjö har, med sina imponerande 100 år på nacken, en lång historia av att sprida glädje och färg i våra hem.

Vi på Nordsjö tycker att det här är ett väldigt kul samarbete, för vem har inte i dessa tider drömskt tittat ner i sin frukostskål och känt smaken av till exempel solmogna jordgubbar eller önskat att man var på en strand på Samoa? Nu har vi hittat ett sätt som förhoppningsvis kan göra den känslan lite mer permanent, Vi ser även en trend i att man vågar vara mer lekfull och personlig i sina färgval, för även om neutrala kulörer dominerar på våra väggar så ser vi ett ökat intresse för lite starkare och rena kulörer, säger Louise Forslund, Brand Manager på Nordsjö.

gul trendfärg inredning 2021

I kulörkollektionen ingår både färgstarka och mjuka kulörer baserade på några av de mest ikoniska Yoggismakerna från de senaste 50 åren. Samoa, Jordgubb, Rabarber, Blåbär och Vanilj har alla fått varsin stark huvudkulör som kompletteras med två lite snällare kulörer.

Kulörerna kan man köpa hos samtliga Nordsjö-återförsäljare och här kan man även få tips & råd kring kulör- och produktval. Kollektionen kommer även att lanseras i samarbete med influencers som Fredrik Nylén (Fredriks Fika) och Louise Edlund Winblad (Hejhej vardag).

trendfärger inom inredning 2021

Samtidigt som både Yoggiälskare och ivriga hemmafixare kommer att kunna tävla om priser som presentkort på färg från Nordsjö eller en hel årsförbrukning av Yoggi i sin favoritsmak.

Att fira 50-år med den här kollektionen och samarbetet är helt i linje med vad Yoggi står för. Yoggi är ett varumärke och en produkt som är för alla, och det tycker vi att den här härliga kollektionen också är. Vi är glada över att vi har fått sprida glädje och god smak till svenska folket i 50 år och hoppas på att få göra det i minst 50 år till. Ett typiskt Yoggifan är nog någon som gillar att testa nya saker både när det kommer till smak och färg, och i den här kollektionen finns verkligen utrymme för det, säger Emma Barkström, Brand Manager för Yoggi.

färger kollektion 2021

Yoggi 50 år

Ända sedan lanseringen 1971 har Yoggi varit en favorit på Sveriges frukostbord. Smaker och varianter har kommit och gått, vissa bara ett tag och andra för att stanna. I såväl kommunikationen som produktutvecklingen har det ända sedan lanseringen varit tydligt att Yoggi gillar att överraska och sprida glädje.

Hemligheten bakom framgången och favoritstatusen tror vi är kombinationen av krämigt och massor av söta frukter och bär. Men något som många som närmar sig 50 nog kan känna igen sig i är väl att det verkligen inte är dags att sakta ner. Utan snarare ett perfekt tillfälle att överraska omgivningen och förnya sig själv, säger Emma Barkström

Senare i vår kommer även en (ännu hemlig) Yoggismak att göra comeback i butik, självklart ackompanjeras också den av en egen härlig kulör framtagen av Nordsjös kulörexpert.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *