Zlatans nya underkläder kommer lagom till jul

Sportmärket A-Z by Zlatan lanserades i juni 2016 och finns redan i över 20 länder. Idag står det klart att varumärket kommer släppa underkläder för män, kvinnor och juniorer. Lanseringen sker i partnerskap med Varner och produkterna kommer säljas på egna sajten a-z.com samt i Varners 1500 butiker runtom i Europa, med fokus på Skandinavien.

A-Z, som nyligen tog hem Cafés Stora Modepris för årets sportmärke, har hyllats tack vare sin ”no-bullshit approach” till sportkläder. A-Z fokuserar på enkelhet, kvalitet och funktionalitet i sina designer – varje design skapad, testad och godkänd av Zlatan.

Utan att skryta är det här ett av marknadens absolut bästa underwear-koncept. Passform, färger, kvalitet, förpackning, ja, allt sitter. Vi har jobbat intensivt för att ta fram den ultimata underwear-kollektionen. Jag är säker på att vi har lyckats, säger Zlatan Ibrahimovic

A-Z riktar sig mot en bred målgrupp med visionen att kunna erbjuda en komplett och genomtänkt sportkollektion för alla. Den stundande lanseringen blir första gången A-Z gör produkter riktade till kvinnor. Från och med den 9:e december 2017 finns utvalda modeller ur A-Z by Zlatan Underwear hos Bik Bok, Carlings, Dressmann, Volt, Cubus och Stadium.

Inför lanseringen har A-Z tagit fram en serie humoristiska videoklipp där Zlatan jobbar med sin nya pressagent, norska komikern Dex Carrington. Tillsammans ska Zlatan och Agent Dex försöka jobba tillsammans för få A-Z by Zlatan Underwear att ta marknaden med storm. För att se avsnitten besök A-Zs kanal på Youtube.

Show Your Inner Gold A-Z by Zlatan’s payoff ”Show Your Inner Gold” går igen även i underwear-kollektionen med ett inslag av guld på insidan av resåren. Utvändigt ligger en A-Z logo diskret ton-i-ton centrerat fram.

Det är oerhört inspirerande att jobba ihop med Zlatan. Han vet vad han vill och deltar aktivt i det dagliga arbetet. Han har lika höga krav på A-Z som han har på sig själv. Med tanke på hans strävan att alltid vinna guld och att hans namn faktiskt betyder guld så blev ”Show your inner gold” ett uttryck som stämmer bra in på konceptet. Det finns en lekfullhet och en motiverande tanke bakom det. Vi har alla ett ”inner gold”, säger Jens Bonesmo, VD A-Z

A-Z by Zlatan Underwear Herrmodellerna kommer i en kort och en något längre boxer i två olika material, microfiber och bomull. Microfiber är ett tekniskt material som med sin långa livslängd och förmåga att torka snabbt är idealiskt för sport. Bomullskvalitén innehåller modal som gör att produkten andas, och materialet håller sig mjukt och färgbeständigt.

För dam finns sex olika passformer, fyra underdelar och två överdelar. Underdelarna finns i modellerna Hipster, Brief, Cheekini och String. Överdelarna går under benämningarna Box back top och Strap top. Materialen är detsamma som på herr, microfiber och bomull/modal. Färgspektrat är i stort sett samma som herr men med några dova pasteller som tillägg, sammanlagt 12 färger.

presenter till jul 2017
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *