Vår annonspolicy

Gentlemannaguiden.com drivs genom annonser. Annonsintäkterna betalar för löner och kostnader att hålla tjänsten igång. På den här sidan kan läsa om hur vi använder annonser.

Gentlemannaguiden – annonsfinansierad men oberoende

Gentlemannaguiden drivs av eldsjälar, som brinner för herrmode, accessoarer, livsstil och etikett. Men även gentlemän behöver betala räkningarna och kvalitet kostar. Vi ingår inte heller i någon större koncern utan alla intäkter går direkt till personerna bakom sajten och bidrar till att hålla den gående.

Vår måttstock annonsfinansierade och oberoende. Vi rekommenderar aldrig produkter som vi inte skulle köpt för egna pengar bara för att vi får betalt. Om en annonsör betalar för en text är den artikeln tydligt märkt ”Sponsrad”. Likaså om vi fått en produkt i utbyte mot att skriva om dem. I övrigt är alla texter skrivna av oss själva och representerar våra åsikter.

Istället kommer våra annonsintäkter från dina köp. Om du hittar produkter via oss som du gillar, gör länkarna att vi automatiskt får provision på försäljningen. Inte alla artiklar innehåller länkar och inte alla produkter vi skriver om ger provision. Vi använder oss av etablerade annonsnätverk t.ex. Tradedoubler och Klarna Creator. Vi kan inte se vem som köper eller vad de köper, utan all information är anonym.

Utöver det förekommer också traditionella banners och Google-annonser på sajten. Kom ihåg att det är Google som styr innehållet i sina annonser, ofta beroende på din sökhistorik och annan personlig information som vi inte kan kontrollera.

Genom provisionssystemet kan vi skapa intäkter utan att sälja ut vårt oberoende. Vi väljer vilka varumärken och produkter vi vill marknadsföra, och kan när som helst sluta.

Mer om sponsrade artiklar och gåvor

Då och då vill annonsörer att vi ska lägga ut artiklar på sajten som handlar om just deras produkt eller tjänst. Sådana artiklar är vanliga i de flesta online-medier.

Om vi har fått betalt för att lägga ut en artikel markerar vi det inlägget tydligt som ”Sponsrat”. Det betyder att du ska betrakta det som reklam, och utgå från att inget i texten ska anses vara en rekommendation eller råd från Gentlemannaguiden. Vi samarbetar bara med etablerade tjänster, men kan inte ta ansvar för dem.

Detsamma gäller om vi fått en produkt i utbyte mot att skriva en artikel om produkten. Det är väldigt ovanligt eftersom vi normalt kräver att det skulle vara en produkt vi själva hade köpt oavsett.

Har du frågor?

Kontakta info@gentlemannaguiden.com om du har frågor eller feedback på våra annonser.