10 presentidéer för den moderna gentlemannen

presentidéer för mannen

Försöker du hitta den bästa presenten till en gentleman? Den moderna gentlemannen har givetvis klass och i många fall behöver du inte ens köpa någon gåva, han nöjer sig glatt med att få spendera tid med dig. Det betyder dock inte att man inte kan överraska en gentleman! I den här artikeln tänkte vi ta upp 10 presenter för honom – den moderna gentlemannen.

Skäggprodukter

Skäggolja, vax eller en helt ny rakapparat sitter aldrig fel. Nu behöver inte en gentleman ha en mustasch eller ett skägg – men de flesta vet nog om att det skapar lite mer stil i det hela. Det finns många olika produkter där ute som han kan använda för att lyxa till det och piffa upp sig med.

Smycken

Snygga smycken är alltid något som den moderna gentlemannen ser fram emot, om det passar just hans stil då. Det finns enormt många fantastiska och lyxiga smycken idag. Är du i ett förhållande med en gentleman, varför inte ge en Vergoldete rose som present, en finare variant av en ros – för att visa din kärlek på ett lite mer lyxigare sätt (och som inte dör ut). 

Presentkort

Att låta honom bestämma själv vad är alltid en smart present att ge. Det kan handla om spabehandlingar, ett barber besök eller varför inte på kläder? Allt handlar ju om vad just han tycker om och är intresserad av.

Zipper­slips

Att lära sig knyta sin egna slips är en av de första sakerna en modern gentleman borde ha koll på… Men det kan ta tid att lära sig och alla har helt enkelt bara inte färdigheten. En zipperslips kan hjälpa i dessa lägen. Det kan även vara en bra present till en nybörjar-gentleman som precis börjar lära sig mer om hur man uppför sig på rätt sätt och som börjar intressera sig av en härlig stil.

Leksaker 

I alla moderna gentlemannen finns det alltid en liten pojke som fortfarande tycker om samma saker som när han var mindre. Det kan handla om spel, böcker, pussel, speciella hobbies, filmer och TV-spel, drönare, tekniska prylar och mycket mer. Att överraska gentlemannen på detta sätt kommer förmodligen förvåna honom!

En lyxig klocka

Klockor är vackra accessoarer som gentlemän gärna har på sig för att skapa den perfekta looken. Klockor finns i många stilar, varianter och storlekar. De flesta gentlemän kan vara rätt kräsna med vad för slags klocka de har på sig, så se till att du köper en klocka som får hans ögon att lysa upp av tacksamhet.

En härlig möbel

Att läsa brukar vara en stor hobby för den moderna gentlemannen, så varför inte köpa en skön fåtölj eller en specifik soffa, där han kan få sin lugna stund för sig själv? Ett presentkort på en möbelaffär fungerar också, men det kan ju alltid vara lite roligare med en stor present! Om det är så att du bor tillsammans med honom så kommer ju dessutom möbeln vara en fin inredning till dig också och vem vet, du kanske får låna den ibland?

Grill- eller köksutrustning

Att laga en god måltid är alltid uppskattat och många moderna gentlemän vill kunna laga sina egna måltider. En par lyxiga knivar eller en vacker skärbräda är något som många matintresserade gentlemän är intresserade av. Eller varför inte en helt ny grill? Det finns många redskap som är användbara i ett kök och som alltid är en uppskattad gåva, om intresset finns där.

En smakrik Whiskey

En årgången whiskey slår aldrig fel och kommer förmodligen alltid vara något som är uppskattat från en modern gentleman. Är inte Whiskey på listan finns det alltid goda vinsorter eller andra härliga drycker som han kan avnjuta, varför inte i hans nya lugna bokhörna?

Att ge bort en gåva till en modern gentleman kan ibland kännas svårt – därför är den bästa gåvan något som han är intresserad av. Försök helt enkelt sätta dig i hans nyputsade skor och tänk efter; Vad hade jag önskat mig, om jag vore en modern gentleman? Svaret kommer givetvis påverkas beroende på hans intressen. Det är alltid bra att vara en liten detektiv när man ska försöka hitta en bra present till någon, oavsett om det är en gentleman eller en gentlekvinna. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *