10 snygga loafers till sommaren

snyggaste skorna sommaren 2020

Sommarens snyggaste och mångsidigaste skor är definitivt loafers. Redan för ett par veckor sedan var vi inne på ämnet då vi listade några av de snyggaste loafers som finns på marknaden i de övre prisklasserna. Det finns dock även en mängd snygga modeller även i de lägre prisklasserna och här tar vi en närmare titt på dessa.

Benämningen på de flesta modeller av loafers är Pennyloafers och Tassel loafers. Det som är speciellt bra med denna skomodell är att de fungerar till väldigt många situationer under sommaren. De passar med allt från jeans och chinos till kostymen på sommarfester.

Det snyggaste inom mode för män 2021 – allt samlat på en sida!

Snyggaste loafers för sommaren 2020

Nedan har vi listat snygga loafers till sommaren i olika prisklasser. Då du satsar på loafers i de lägre prisklasserna gäller det att kolla noga på vilken typ av sulan har. Oftast är övre delen på skorna hållbar, men om du köper skor med hård sula i trä eller hårdplast kan de nötas ut väldigt fort.

Se istället till att köpa loafers med gummibotten för att säkerställa dig om att skorna kan användas flera säsonger.

snyggaste skorna för män sommar 2020

Modellen Weejuns från anrika G.H. Bass & Co. är faktiskt en av de mest klassiska skomodeller som finns på marknaden. Detta trots att den är relativt okänd bland svenskar. G.H. Bass & Co. grundades av George Henry Bass år 1876 och den första mockasinen lanserades redan 1906.

År 1936 kom den första modellen av Weejuns ut på marknaden och skorna blev väldigt populära inom preppy-modet i USA under 1950- och 1960-talet.

Trots sin relativt billiga prislapp är detta en modell som är designad för att hålla väldigt länge tack vare gummisulan och den starka överdelen i läder. Weejuns finns både som klassiska Penny Loafers och Tassel Loafers.

snygga skor sommaren 2020

När vi flyttar oss nedåt några prisklasser hittar vi dessa ljusbruna loafers från House of Hounds. Trots prislappen är många av modellerna från nämnda skomärke väldigt hållbara.

snyggaste sommarskorna 2020

Här har vi en lite annorlunda modell i form av vävda loafers från märket H. by Hudson. Här har du dock en slät sula, så det kan vara en bra idé att lägga till en gummisula hos skomakaren om du vill att skorna skall hålla riktigt länge.

snygga herrskor sommaren 2020

På tal om förmånliga herrskor. Hos märket Walk of London finns ett stort antal väldigt billiga modeller som har riktigt snygg design.

snyggaste förmånliga skor för män 2020

Den som söker efter lite annorlunda modeller av loafers kan gärna kika på utbudet hos innovativa designern Kurt Geiger. På bilden syns ett par oxblodsfärgade loafers i stabil konstruktion.

snyggaste loafers i sammet 2020

Om du söker efter unika sammetsloafers t.ex. till smokingen, då hittar du bland annat dessa vinröda loafers från samma märke.

billiga skor för män loafers 2020

I de absolut förmånligaste prisklasserna hittar du flera snygga modeller från Burton Menswear London. Ovan ett par svarta Tassel Loafers i mocka med låga sula som är sköna att använda till sommaren.

snygga herrskor 2020

ASOS Design har många snygga modeller av skor i sitt utbud. Bland annat dessa dressade loafers i mörkbrun mocka. Den låga prislappen visar sig inte nödvändigtvis alltid i kvaliteten hos detta märke. Eftersom ASOS har sitt eget klädmärke slipper de flera mellanhänder och kan därmed hålla ner prisnivån. Det märks även hos andra plagg som detta märke erbjuder.

snyggaste dressade loafers sommar 2020

Ett par snygga dressade loafers från samma märke. Lägg märke till den stilrena designen som för tankarna till mer exklusiva märken som t.ex. premiummärket bland herrskor George Cleverley.

snyggaste skor för män sommar 2020

Sist men inte minst har vi här plockat fram ett par unika loafers i filttyg från anrika Moss London. Det är rätt okänt märke bland svenskarna, men med 165 års erfarenhet av skrädderi skapar det brittiska märket Moss London ännu idag snygga kläder för män.

Det som är unikt med Moss London i jämförelse med de flesta andra London-baserade märken som finns på marknaden är att de satsar mer på förmånliga plagg för massmarknaden. Som bekant är det på “high end” som många andra brittiska märken riktar in sig på.

Sammanfattning

Det finns alltså många alternativ även för den som söker efter förmånliga kläder för män på nätet. Att ett par skor har en låg prislapp behöver heller inte innebära att kvaliteten är dålig. Du får inga randsydda skor för under 1000 kronor, men skorna kan ändå vara hållbara ifall du ser till att kolla in några viktiga detaljer på skon.

Det som du skall göra är att undvika skor med hård botten eller “plastig” ovandel. Det skall vara mjuk ovandel i läder som är sköna att gå i. Det gäller speciellt loafers som du i de flesta fall bär med strumpor av låg modell.

Herrmodet är riktigt snyggt år 2020 och det gäller inom alla prisklasser. Lycka till med att hitta snygga skomodeller inför sommaren!

Tags from the story
,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *