10 tips för din bästa sommar

bästa sommar sysselsättning

Det är inte så lätt att veta vad man kan se fram emot i sommar, med tanke på rådande omständigheter. Många av de saker vi vanligen ser fram emot kanske inte blir av, som olika marknader och festivaler. Däremot finns det flera andra saker som vi kan njuta av, förutom sol och bad.

  1. Prognoserna ser goda ut för fint sommarväder. Testa nya recept för grillen och dess tillbehör på tallriken. Det finns flera sajter på nätet där man kan söka fram olika recept. Varför inte testa nya kryddblandningar för att marinera köttet eller nya inläggningar av grönsaker.
  2. Fotbolls EM 2021 är planerat att gå av stapeln. Det blir ett nytt upplägg med 12 olika länder där matcher kommer att spelas. Det pågår mellan 11 juni och 11 juli i London. Det är Turkiet och Italien, som spelas i Rom, som öppnar upp eventet och vi håller såklart tummarna för att Sverige är ena laget som står i finalen, på Wembley Stadion i London.
  3. Det finns gårdsbutiker på olika platser i Sverige. Utbudet beror på vilket område gården finns och vilka gårdsdjur som finns. Flera av gårdsbutikerna erbjuder även servering på plats och det finns ofta chans att träffa några av gårdens djur, vilket kan vara skoj för barnen.
  4. Om du inte har en partner så hetta upp en regnig dag med en sexleksak. Sök efter en bra pocket pussy och har du en partner, kan ni söka efter något tillsammans, och hetta upp vardagen tillsammans.
  5. Odla örter och grönsaker. Även om du inte har trädgård eller balkong, så går vissa sorter bra att odla inomhus. Kanske finner du några sorter som kan passa till grilltallriken eller midsommarbordet.
  6. I Sverige finns gott om sevärdheter för både vuxna och barn. Innan du funderar på vilka sevärdheter och platser du ska besöka, så fundera mer på hur långt du eller ni vill åka. Sök sedan på nätet. Passa på att mysa några nätter i en stuga eller liknande på vägen.
  7. Söker du efter mer aktivitet så finns flera möjligheter i Sverige; klättring, paddling, dykning, zipline, fjällvandring och köra sportbil på bana.
  8. Lustar du efter storstadsliv, så är i princip alltid Liseberg i Göteborg och Gröna Lund i Stockholm öppet sommartid. Ta in på hotell en weekend och upptäck stan.
  9. Trivs du med att vistas ute i naturen, så bjuder Sverige på flera alternativ. Både stora och små berg att klättra uppför, sök upp en plats för att plocka bär eller svamp och pausa med en picknick, fågelskådning eller fotografering av djur och natur.
  10. Har du en hobby eller fått ett växande intresse för något som du inte ägnat så mycket tid åt. Snickra egna möbler, konstnärligt intresse som fotografering eller målning, matlagning, jakt eller fiske, delta i sport eller bara lära dig något nytt.
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *