3 bra skäggoljor till gentlemen från Glamazon

bästa skäggolja 2020

Det har redan i många år funnits en trend bland män att uttrycka sin personlighet genom olika typer av skäggstilar. Det som få män tänker på när de börjar odla sitt skägg är att detta även kräver omvårdnad för att hållas friskt och starkt. 

Som en del av ett ökat intresse för skägg har därför också produkter som skäggolja fått ett rejält uppsving under de senaste åren. 

Vilken är då den bästa skäggoljan? Det finns såklart flera faktorer att beakta vid valet av skäggolja. Helt klart är att det finns många bra varianter på marknaden just nu och mycket handlar om att utgå från de egna behoven vid valet av skäggolja.

Glamazon tipsar om bästa skäggoljan för gentlemannen

Skäggolja har många viktiga funktioner. För det första fuktar och vårdar det skägget, vilket gör att det ser fräschare och mer levande ut. Även för huden under skägget har skäggoljan en viktig funktion. Det motverkar nämligen den klåda och irritation som lätt kan uppstå för den med riklig ansiktsbehåring.

Till vår hjälp har vi tagit experter från nätbutiken Glamazon när vi plockar ut de bästa skäggoljorna för män just nu. Glamazon är känt för sina snabba leveranser och smidiga betalningsalternativ. Här finns möjlighet att betala med allt från Swish, Mastercard till Amex. Du kan också välja faktura med upp till 60 dagars betalningstid. 

Här listar Glamazon de tre bästa skäggoljorna för män just nu. 

1. Edwin Jagger Conditioning Beard Oil Sandalwood

bästa skäggolja på marknaden Edwin jagger

Edwin Jagger är ett av de absolut mest framstående märkena på marknaden gällande våtrakningsprodukter. I utbudet finns allt från gammaldags rakhyvlar, rakborstar och stiliga rakställ. Men även såklart skäggoljor av högsta kvalitet.

Edwin Jagger Conditioning Beard Oil Sandalwood är en skäggolja som har naturligt återfuktande ingredienser. Den har även förstärkts med växtextrakt som hjälper till att skydda mot klåda och irritation i skäggbotten och på hud. Den har en härligt manlig doft av sandelträ – en doftnot som verkligen kan rekommenderas i skäggoljor.

2. Percy Nobleman Premium Beard Oil

Percy Nobleman skäggolja

Här har vi en skäggolja som lämpar sig speciellt för längre skägg. Percy Nobleman Premium Beard Oil har intensivt återfuktande egenskaper för torrt och grovt skägg som behöver extra omvårdnad.

Oljan har en lite tjockare konsistens som ger rikligt med näring till skägget och har en intensivt vårdande effekt även på huden under. Även hos denna skäggolja har du en underbart maskulin doft bestående av vanilj, trä och tobak.

3. Oil Can Grooming Blue Collar Beard Oil

oil can grooming skäggolja

Det är inte endast på grund av den annorlunda och väldigt manliga designen som denna skäggolja kan rekommenderas. Även innehållet är av högsta kvalitet. 

Oil Can Grooming Blue Collar Beard Oil är ett riktigt kraftpaket av vårdande naturliga oljor som är återfuktande och ger glans åt skägget. Skäggoljan gör också skägget lättare att hantera och styla samt minskar på eventuell irritation på huden under. En väldigt mångsidig skäggolja som dessutom har aromatiska doftnoter av exotiska kryddor som verkar avstressande.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *