5 bra tips på julklappar till honom

bästa julklappar för honom 2020

Vi är tidigt ute med julklappstips i år. Men faktum är att vi blir allt tidigare med att planera julklappsinköpen för varje år som går. Vad skall ni då tänka på när ni köper julklappar till honom?

Det finns såklart många olika typer av män. Det är en myt att män endast gillar manliga grejor. Ni vet bäst själva vilka intressen de män ni känner har, oavsett om det handlar om pojkvän, make eller vän.

Det som utmärker en bra julklapp är framförallt att den visar omtanke gällande mottagaren. Därför utgår det mesta från de intressen som denna har. Det som är positivt för den som söker julklappar i dagens läge är att det finns många fyndiga varianter oavsett fastän mannen ifråga inte skulle ha några klart uttalade intressen eller hobbyer.

Bra julklappar för mannen

Här har vi samlat bra julklappar för män, där fokuset ligger på praktiska tips som de flesta har nytta av oavsett intresse. Här finns utmärkta oavsett om det handlar om julklappstips för pojkvän, make eller vän.

1. Byggbart vinställ

byggbart vinställ

Det finns mängder av snygga och praktiska vinställ på marknaden för tillfället. Med påbyggningsbart vinställ kan man själv välja hur lägger upp sitt vinställ, både med tanke på utrymme och vinutbudet hemma. För vinfantasten är detta rena drömmen!

2. Lyxig steamer

steamer för män

Här har vi ett tips på en produkt som blivit riktigt populärt som ett alternativ till strykning av kläder. Om mannen i ditt liv inte redan har en steamer är det definitivt dags att skaffa en. Det är ett enkelt sätt att få kläderna släta och fina. Det är också en perfekt present för mannen som reser mycket i jobbet eftersom den är så liten och snabbstartad. 

3. Push Up bräda

En av årets stora trender är träning i hemmet och här har vi ett mångsidigt och praktiskt träningsredskap för många olika muskelgrupper. En Push Up bräda ger dig 13 olika varianter av armhävningar, där plattans färger guidar dig fram till de kroppsdelar du vill träna. Ett fantastiskt träningsredskap för hemmet som också är enkelt att ta med sig.

4. Portabel dammsugare

portabel dammsugare

Det finns vissa ställen som är svåra att dammsuga och där en vanlig dammsugare är för opraktisk att använda. Bilen är ett exempel. Med en portabel dammsugare är det betydligt enklare att dammsuga på ställen där det är för opraktiskt att dra med sig en vanlig dammsugare med sladd. 

5. Hängmatta för fötter

hängmatta för fötter

Vårt sista tips är perfekt för hemmakontoret. Vi är många som jobbar hemma nuförtiden och ibland kan det kännas skönt att sträcka på benen. Här har vi det perfekta tipset för detta ändamål. Med en hängmatta för fötterna kan du låta fötterna vila samtidigt som du jobbar. En både rolig och annorlunda present att ge åt mannen som har allt!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *