6 bra Fars dag presenter till Glamazon pappan

bästa presenterna till fars dag

I år infaller Fars dag den 10:e november och det har därför blivit hög tid att fundera ut presenter till denna speciella dag! Här tipsar vi er om några utmärkta presenter till Fars dag från Glamazon.se, en sajt där du hittar allt inom grooming, skäggvård, hår och traditionell rakning för män. 

Glamazon är en auktoriserad butik som satsar på klassiska produkter för manlig skönhet som aldrig går ur tiden. De erbjuder snabba och trygga leveranser och enkel betalning med Swish, kort eller ”köp nu – betala nästa månad” vid fakturabetalning (upp till 60 dagars faktura) utan extra kostnad plus att du oftast brukar få välja en trevlig liten present när du är i kassan hos dem. 

Här kommer några tips på bra presenter för Fars dag från Glamazon som passar en klassisk gentleman:

Ett lyxigt rakset är alltid uppskattat och dessutom en riktigt manlig inredningsdetalj i badrummet. Här finns bland annat detta handgjorda rakset från Edwin Jagger, som innehåller säkerhetshyvel, rakborste med äkta grävlingshår och ställ för klassisk våtrakning.

Lernberger Stafsing är ett svenskt hårvårdsmärke som erbjuder Eko-smarta produkter tillverkade i Sverige. Vill du att din pappa skall få testa på en lyxigare vardag med professionell hårvård skall du definitivt ta en närmare titt på hårvårdsprodukter från Lernberg Stafsing. Här finns allt från borstar och hårvax till shampoo – allt som behövs för hårvården.

Portugisiska Musgo Real är ett av de mest klassiska märkena på marknaden. För pappan som gillar klassiska dofter kan bland annat after shave från Musgo Real rekommenderas, ett rakvatten som lugnar huden och stänger porerna efter rakning. Från märket finns även riktigt högkvalitativa tvålar och rakkräm.

Recipe for men är ett skandinaviskt märke som anpassat sina produkter efter de väderförhållanden vi har här i Norden. Här är ett perfekt presentset från Recipe for men med manlig hudvård. Tre produkter i full storlek anpassade för nordiskt klimat som rengör, skyddar och stärker huden.

Truefitt & Hill är hovleverantör till hertigen av Edinburgh och den äldsta barbershopen i världen. Om det duger för en kunglighet, så är det garanterat också uppskattat till Fars dag. I en presentbox från Truefitt & Hill hittar du rakkräm, aftershave balm och cologne, med den anrika och maskulina doften Trafalgar.

På tal om maskulina produkter är skäggoljor från Oil Can Grooming något alldeles speciellt. Oil Can Grooming är en hyllning till den industriella revolutionen och ett engelskt varumärke som snabbt blivit en favorit bland många män, både på grund av den intressanta designen på flaskorna samt egenskaperna hos de djupt återfuktande skäggoljorna.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *