6 snygga bröstnäsdukar till våren och sommaren

Till våren och sommaren klär sig gentlemannen gärna lite ledigare och väljer ibland att lämna bort slipsen. Särskilt i dessa fall kommer en färggrann näsduk till bröstfickan in som en frisk fläkt i din klädsel.

I de fall då man använder enfärgade kostymer utan ränder eller andra mönster är det speciellt lämpligt att använda en bröstnäsduk i mönster enligt de bilder som visas i denna artikel. Ifall bröstnäsdukens färger är i tillräckligt stark kontrast i förhållande till kostymens färger passar denna till kostym som kostym.

Variera dina bröstnäsdukar i olika mönster och färger

Det finns vissa gyllene regler när det gäller bröstnäsdukar. En av dessa är att man in i det längsta bör undvika att matcha slips och bröstnäsduk i samma färger och mönster. Gör istället så att använder någon av de färger som finns i slipsen i ett av mönstren i bröstnäsduken.

Jag undviker att använda både slips och bröstnäsduk samtidigt, men detta är naturligtvis en smaksak. Jag ser ofta män som kombinerar dessa två på ett förträffligt sätt.

Denna modell kan även användas med en sk. puffvikning. Se dock till att ränderna går i rätt riktning.

Det finns många olika modeller på bröstnäsduken när det gäller mönster. Jag föredrar att använda den rutiga, randiga och prickiga i olika färger. Dessa ger ett stiligt intryck i all sin enkelhet.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *