7 kreativa sätt att göra ditt hem mer personligt

olika sätt att göra hemmet mer personligt

Om du känner att ditt hem inte står ut är det dags att du gör någonting åt det. Att kunna komma hem till ett hem som har personlighet kan göra ditt liv mycket trevligare, och det behöver inte vara svårt att ge ditt hem det lilla extra. Här är 7 kreativa sätt som kan levla upp ditt hem och få det att kännas som ditt eget.

1. Häng upp dina foton

Foton kan vara väldigt betydelsefulla, vare sig de är på en av dina nära och kära, en plats du besökt eller helt enkelt en konstnärligt tilltalande bild du är stolt över. Det finns många olika sätt att visa upp dina foton. Du kan såklart rama in dem, men du kan även hänga upp dem genom med klädnypor eller skapa ett collage genom att tejpa fast dem på väggen med washi-tejp.

2. Egen konst

Att skapa och dekorera huset med egen konst är självklart ett av de bästa, roligaste och mest imponerande sätten du kan personalisera ditt hus. Tyvärr är dock inte alla av oss konstnärligt begåvade. Ett kul alternativ för att skapa egen konst om du inte vet hur man målar är att köpa en tavla där du färglägger efter nummer. På Bimago kan du hitta tavlor som låter dig måla efter nummer för barn och vuxna.

3. Personalisera föremål

Ett annat speciellt sätt att inreda ditt hem på ett personligt sätt är att personalisera föremål i hemmet. Om du söker online hittar du snabbt att du kan personalisera tavlor, skärbrädor, pennor, flash-enheter, koppar och kuddfodral. Förutom att du kan beställa online kan du såklart också själv personalisera vissa föremål genom att måla eller brodera, förutsatt att du vet vad du gör eller känner dig bekväm med att följa en online guide.

snygga tavlor online

4. Rama in vykort

Något intressant som inte är vanligt att göra är att samla vykort när du reser och sedan använda dem som dekor. Att köpa vackra vykort när du är utomlands och sedan rama in dem kan ge ditt hem en personlig och snygg touch, och kan även hålla många minnen och berättelser.

5. Leta efter second-hand möbler 

När man shoppar möbler kan det vara svårt att hitta något som talar till en. Second-hand affärer har ofta unika möbler och andra föremål som dekorationer du inte kan hitta någon annanstans. Du kan besöka second-hand butiker i din stad och du kan även kolla online efter second-hand möbler. En annan fördel med detta är att second hand ofta är billigare än när du köper något helt nytt. Var såklart försiktig så att du inte får något söndrigt!

bokhylla inredning

6. Använd din bokhylla till mer än böcker

En bokhylla är en utmärkt plats för dina böcker men det är inte det enda en bokhylla är bra för. Bokhyllor är också ofta ideala för att placera och visa upp andra saker som dekorativa föremål. De övre hyllorna av en bokhylla är den perfekta platsen att placera känsliga saker (tänk vaser och skulpturer) som du är rädd om och vill hålla utom räckhåll för barn och djur, samtidigt som du vill visa upp dem.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *