7 Funktionsmöbler som förenar design och funktionalitet

trender inredning 2020 compact living

När boytor krymper och kraven på en modern livsstil växer kan det vara en utmaning att hitta rätt möbler för hemmet. Här kan lösningen vara smarta möbler med nya spännande funktioner.

Inte minst för ungkarlslyan är det alltid eftertraktat med möbler som på ett smart sätt tar vara på varje centimeter av boytan. Numera finns en rad möbler på marknaden som kan användas för flera olika ändamål. En designad puff som kan förvandlas till extrasäng eller ett vardagsrumsbord som med smarta funktioner som med enkla steg blir till ett matbord.

Detta är bara några exempel på de funktionsmöbler som finns hos premiummärket BoConcept i deras nya kollektioner för året.

7 möbler för compact living

inredningstrender 2020

Compact living är inget problem när du snabbt och enkelt kan förvandla ett bord till såväl skrivbord, vardagsrumsbord eller matbord.

inredningstrender år 2020

Det funktionella bordet Rubi kan bli ett modernt soffbord till ett matbord med plats för åtta personer på bara några sekunder.

inredningstrender 2020 för män

Detta ser vid första anblicken ut som en vanlig puff men kan enkelt förvandlas till en extrasäng vid behov eller dubbelsäng om du har två puffar. Sängarna sätts då ihop med fördel tillsammans med en extra madrass för mer komfort. Den minimalistiska puffen är perfekt för mindre hem som behöver fler sovplatser vid behov.

inredningstrender 2020 compact living

Matsalsbordet Augusta leker med former på ett okonstlat sätt. Den synliga konstruktionen ger en luftig känsla åt det exklusiva matsalsbordet. Tack vare den prydligt dolda förlängningsskivan, som kan förlängas med en hand och med minimal ansträngning, rymmer bordet åtta till tolv personer.

trender för inredning 2020

Skapa en avslappnad miljö för vardagsmiddagarna med det runda matbordet Granada som ger matplatsen en modern och urban känsla. Det robusta piedestalunderredet skapar benutrymme och ger samtidigt bordet ett trendigt uttryck.

Om fler sittplatser behövs kan den inbyggda förlängningsskivan förvandla bordet från en middag för fyra till en festmåltid med plats för åtta. 

trender för inredning våren sommaren 2020

Chiva är ett modernt soffbord som förenar funktion med design och har en smart inbyggd förvaring. De vinklade metallbenen skapar en trendig look och den tunna bordsskivan går att höja vid behov.

inredningstrender 2020 skrivbord
trender för inredning 2020

Lugano är en modern säng med en stomme i rent trä som skapar en minimalistisk stil i sovrummet. Sängen har försetts med sockel för en tyngre stil och under sängramen finns ett förvaringsutrymme som lämnar plats för extra sänglinnen och tjocka plädar.

inredningstrender compact living 2020

Det här väggmonterade skrivbordet tar minimalt med plats och är perfekt för mindre hem och är en perfekt lösning för att få mer skrivbordsyta och förvaringsutrymme.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *