Defining Moments med Ermenegildo Zegna

Nu har det anrika italienska modehuset Ermenegildo Zegna kommit ut med den andra delen av serien Defining Moments, där skådespelaren Robert De Niro samtidigt som han förevisar den nyaste kollektionen, samtalar med en gäst om de stunder i livet som ”definierat” eller påverkat dem mest för att komma dit de är idag.

Det är en riktigt intressant tanke när man funderar på det lite närmare. När man tänker tillbaka på sin historia kan man ofta peka på enskilda händelser som haft en avgörande roll för att man befinner sig där man är i livet just idag. Det kan handla om att man råkade befinna sig på en speciell plats för att bevittna en stor prestation inom idrotten eller en utomordentlig konsert av en världsartist. Det kan även vara något mer anspråkslöst där allt bara fallit på sin plats och man i en stund av inspiration och ingivelse funnit sin plats i livet och en målsättning av sikta mot.

Det är det som är så intressant med livet. Man vet aldrig vad som väntar bakom hörnet. Även om det kan vara roligt att titta tillbaka och se hur olika händelser format en som människa, är det ändå framtiden som är det mest spännande när man tänker på uttrycket ”Defining moments”.

Man kan aldrig veta vad just den personen som man träffade för en anspråkslös lunch kommer att tillföra i livet… och tvärtom. Livet är fyllt av olika händelser som är omöjliga att förutse och det kan vara just denna dag som är av avgörande betydelse för hur livet kommer att se ut i framtiden. Det bästa sättet att påverka livet i rätt riktning och skapa sig de bästa förutsättningarna för att få det bästa möjliga ur livet är att våga ta sig an nya utmaningar och träffa nya människor i nya sammanhang.

Utan att bli desto mer filosofisk går vi över till själva kollektionen där det denna gång är det dansaren Benjamin Millepied som delar med sig av sina mest avgörande stunder i livet. Se videon nedan.

Nedan är ytterligare lite bilder från den senaste kollektionen från Ermenegildo Zegna:

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *