Hur man hittar bästa gratis dejtingsidor på nätet

bästa gratis dejtingsidor online

Det har aldrig varit lätt att hitta en partner och COVID-19 har gjort det ännu mer komplicerat att dejta. Som tur finns det dejtingsajter online som kan hjälpa dig att hitta en partner även om du inte går ut så mycket som du brukade göra. En stor del av dessa sajter är också helt gratis att använda. Här tipsar vi dig om bästa gratis dejtingsidor online.

Det finns mängder av bra dejtingsajter och appar, oavsett vilka syften du har med att dejta. Det är nämligen inte alla som har som mål att träffa livslång kärlek när de söker kandidater på dejtingsidor.

Kolla in jämförelsesidor

Innan vi tar fram våra egna favoriter börjar vi med att konstatera att det finns bra jämförelsesidor online inom de flesta områden numera. Det gäller också för dig som söker bästa gratis dejtingsidor online. Tiamly är en av de jämförelsesidor där du man listat gratis dejting sidor och deras fördelar och nackdelar.

Det bästa med dessa sajter är att du hittar både utförliga recensioner om var och en av dejtingsidorna. På detta sätt kan du enkelt jämföra olika alternativ och få fram information om huruvida en viss dejtingsida uppfyller just dina krav och behov.

Bästa gratis dejtingsidor online

Det som är gemensamt för många dejtingsidor online är att de är gratis att registrera sig hos. De flesta har dock specialfunktioner inbyggda där du behöver betala extra för att få tillgång till dessa. Med detta i åtanke har vi här plockat fram våra favoriter till bästa gratis dejtingsidor på nätet.

Tinder

Tinder är säkert bekant för de flesta och det gör också att utbudet bland singlar är absolut störst på denna plattform. Med de stora resurser denna dejtingsida har, uppdateras också funktionerna ständigt för att göra den bättre och mer användarvänlig. Speciellt för dig som reser och kommer till nya platser är det enkelt att hitta nya bekantskaper via Tinder.

Tinder är enkelt att använda och handlar om att helt enkelt svepa höger om du gillar en profil och vänster om du inte gillar den. När någon även gillar din profil blir det en matchning som ger dig möjligheten att skicka meddelanden till din potentiella dejt. Själva appen är gratis, men om du vill få Tinder Plus med ytterligare funktioner behöver du betala. Här kan du bland annat se vilka som gillat din profil, utan att du själv svept höger. Du får också tillgång till en återspolningsknapp som gör att du kan uppdatera ditt val om du råkat svepa åt fel håll.

Bumble

Bumble har många likadana funktioner som Tinder. Den största skillnaden är att det är kvinnan som måste skicka meddelandet först om det handlar om heterosexuella par. Gällande samkönade par kan båda personer ta första kontakt. Även hos Bumble finns en premiumtjänst som du kan välja att betala extra för. Genom den kan du sortera dina matchningar efter vissa kriterier, som t.ex. utbildningsnivå hos kandidater.

HappyPancake

HappyPancake är en av Sveriges största gratis dejtingsajter med över 800.000 medlemmar. Detta är samtidigt en av de mest besökta i Sverige och dessutom har du gratis support som användare av tjänsten. En av de största fördelarna med HappyPancake är att teamet bakom dejtingsidan granskar alla foton och texter för att man skall kunna känna sig trygg.

Det finns också en filteringsfunktion som gör det enkelt att hitta den perfekta matchningen. Största nackdelen med tjänsten är att det trots alla bakgrundskoll finns en mängd mindre seriösa medlemmar på sajten.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *