Bästa hotellbarerna i Stockholm för att fira internationella Gin & Tonic-dagen

bästa hotellbarer gin & tonic

Som om vi behövde en annan ursäkt för att dricka gin & tonic, är det internationella G&T-dagen den 9 april, och det finns gott om hotellbarer som komponerar svenskarnas favoritdrink på sitt eget sätt. Här har vi listat de bästa hotellbarerna i Stockholm att fira den internationella G&T-dagen på.

Med otaliga sorter av gin-, tonic- och garneringar har de flesta sin egen variant av det sofistikerade paret. Vare sig du föredrar en klassisk G&T med citron eller en modernare twist finns flera bra alternativ i Stockholm. Hotels.com® har här tagit fram alternativen för dig så att du kan hitta din perfekta match.

Nya data från Hotels.com avslöjar att svenskarna är mer än redo att släcka törsten, sökningar på hotellbar ökade med över 15 procent* i februari-mars 2022 i jämförelse med december 2021 – januari 2022. Inte så märkligt med tanke på att restriktionerna nu är borta och vi vill klä upp oss i snygga herrkläder igen.

Från klassiska hotellbarer med traditionell inredning till hippa barer i modern stil, Hotels.com listar några av de främst hotellbarerna att avnjuta allas vår favoritdrink på dagen till ära.

Papillon, Bank Hotel

bästa hotellbarerna stockholm gin & tonic

Loved by Guests rating 9.6

Det finns få barer som Papillon på Bank Hotel. En lyxig atmosfär som präglas av mahogny, marmor och guld. Ett perfekt ställe för dig som vill avnjuta en lyxigare GT i en miljö som har det lilla extra.

Bank Hotel är tillgängligt för bokning från 2700 SEK per rum och natt¥

Guldbaren, Nobis Hotel

bästa hotellbarerna stockholm för gin & tonic

Loved by Guests rating 9.0

Guldbaren på Nobis är precis lika lyxig som den låter. Den fem-stjärniga baren levererar högklassig glamour och här kan du smutta på din GT samtidigt som du speglar dig i väggar och tak av guld.

Nobis Hotel Stockholmär tillgängligt för bokning från 2790 SEK per rum och natt¥.

 Kung Carls cocktailbar, Hotel Kung Carl

bästa hotellbarerna stockholm

Loved by Guest 8.6

På Hotel Kung Carls cocktailbar spolas du tillbaka i tiden, till 1800-talets Frankrike. Cocktailbaren influeras av den ljuvliga epoken La belle époque. Se till att öva in meningen “Un Gin & Tonic s’il vous plait!” och kvällen är räddad. 

Hotel Kung Carl är tillgängligt för bokning från 1251 SEK per rum och natt¥.

Americain, Haymarket by Scandic

bästa hotellbarerna stockholm för gt

Loved by Guests 8.8

Är du ute efter att dricka dina GT’s i Great Gatsby-anda är den 20-talsinspirerade baren Americain på Haymarket ett utmärkt alternativ. Hotellet erbjuder en modern version av barerna från de gamla goda tiderna – the best of both worlds helt enkelt. 

Haymarket by Scandic är tillgängligt för bokning från 990 SEK per rum och natt¥.

*Enligt svenska sökningar på ’hotellbar’ på Hotels.coms webbplats de senaste 60 dagarna jämfört med 60 dagar innan det, alltså mellan 6 december 2021 – 3 februari 2022 och 4 februari 2022 – 4 april 2022.

¥De angivna priserna exkluderar skatter och avgifter. Angivet pris för dubbelrum (2 personer) är korrekta från och med 5 april 2022 och är beroende av tillgängligheten.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *