Årets skönhetsprodukter för män – Här är de nominerade!

bästa skönhetsprodukter för män

Snart är det dags för årets stora skönhetsgala i Sverige. Den 15 april äger årets upplaga av Swedish Beauty Awards rum. I år är Sveriges största och mest prestigefulla skönhetsevent en digitalt livesänd gala. Det innebär att alla beautyfantaster kan ta del av evenemanget hemma. Ett perfekt tillfälle att få en inblick i skönhetsbranschen! Här presenterar vi de nominerade till bästa skönhetsprodukter för män.

Det är bara företag som är medlemmar i Kosmetik- och hygienföretagen (KoHF) som har rätt att skicka in produkter för bedömning. Varje år påverkar nya trender vilka tävlingskategorier som nomineras. En nykomling bland produktkategorierna är årets multiprodukt. En kategori som visar på hur vår samtid utvecklas. Människor har en önskan om att bli mer effektiva till följd av tidsbrist och söker då bra produkter inom hudvård som både har fler användningsområden och är enkla att ta med sig.

Årets bästa skönhetsprodukter för män

Först ut bland nomineringarna som presenterades var årets herrprodukter. Efter månader av olika produkttester har herrjuryn enats kring de nominerade produkterna. KoHF har även granskat produkterna. Bland de produkter nedan som vi här på redaktionen speciellt kan rekommendera är Bulldog Original Shave Soap. Den har blivit så populär bland män att den numera är slutsåld hos de flesta webbutiker online.

En annan unik skönhetsprodukt för män är LUNA 3 MEN som är både innovativ och mångsidig för de dagliga skönhetsrutinerna.

Här är de nominerade produkterna i de olika herrkategorierna för årets bästa skönhetsprodukter för män.

bästa skönhetsprodukter för män årets bästa herrdofter 2021

Årets herrdoft under 600 kr

För den som söker efter billiga herrdofter online är det alltid intressant att se vilka som juryn av experter valt till de bästa. En slag kvalitetsstämpel inom denna kategori.

 1. Abercrombie & Fitch, Authentic Night Men
 2. Lacoste, Match Point
 3. Replay, Signature LOVERS for Man
 4. Tommy Hilfiger, IMPACT
bästa skönhetsprodukter för män årets skäggvård 2021

Årets skäggvård

Skäggtrenden är fortsatt stark bland svenska män. För det behövs bra skäggvård. Enligt juryn är dessa de bästa produkterna för skäggvård från senaste året.

 1. Bulldog, Original Shave Soap
 2. Davines, Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil
 3. Davines, Pasta & Love Softening Shaving Gel
 4. Mr Bear Family, Beard Shaper
årets bästa exklusiva herrdoft 2021

Årets herrdoft över 600 kr

Även bland dyrare och mer exklusiva herrdofter har konkurrensen blivit hårdare i takt med att nya nischparfymer lanseras. Speciellt bland parfymentusiaster går åsikterna ofta vitt isär då det gäller vilka som är de bästa. Vi har ju alla våra favoriter bland doftnoter och märken. Dessa är de som juryn enats om att nominera:

 1. Dsquared2, Green Wood Pour Homme
 2. Gucci, Guilty Pour Homme
 3. Jean Paul Gaultier, Le Male Le Parfum 
 4. Versace, Eros Pour Homme
årets bästa hudvård för män 2021

Årets herrprodukt

I denna något breda kategori är valkriteriet främst mångsidighet och innovativitet. Bland produkterna märks bland annat LUNA 3 MEN från FOREO. En unik ansikte produkt för ansiktsrengöring speciellt utformad för män, som snabbt rengör din hy och dina porer både renare och klarare med hjälp av T-sonic pulseringar. Dessa arbetar ner på djupet och tar bort både olja och smuts.

 1. FOREO, LUNA 3 Men
 2. Mr Bear Family, Grooming Spray – Matt Hold
 3. N.C.P. Essentials, Soothing Cleansing Mousse
 4. Skincity Essentials, Coffee Grain Exfoliator Stick

Hur du deltar och ser vilka som blir bästa skönhetsprodukter för män

Det blir en fullspäckad livesändning på 60 minuter där gästerna får ta del av trendspaningar, inspiration och underhållning. Det digitala eventet gör att gästerna också kan interagera på ett helt annat sätt än tidigare. Det kan du göra bland annat genom chattforum, frågeställningar och tävlingar. Under kvällen presenteras årets nominerade produkter och vinnarna koras.

Här kan du säkra din biljett till årets största skönhetsevent!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *