Klassiska Premier League är tillbaka – här hittar du bästa speltips

bästa speltips på nätet

Imorgon kör äntligen säsongen igång igen i världens mest följda liga, Premier League. Det är också i Premier League som är mest populär då det gäller sportsbetting. Något som med stor sannolikhet härstammar från tiden med tipsextra på SVT. Var hittar du då de bästa tipsen om du vill lägga in dina tips på någon av matcherna?

I år är Premier League kanske mer svårtippad än någonsin tidigare. Det finns många utmanare om den titel som Liverpool vann så överlägset förra säsongen.

Vem vinner Premier League i år?

Chelsea har varit det stora samtalsämnet med sina många profilvärvningar, men även Manchester City är alltid en stark utmanare då det gäller ligatiteln. Man kan heller inte räkna bort Manchester United med tanke på den avslutning de hade förra säsongen.

Även Everton har satsat hårt med profilvärvningar som James Rodriguez och Abdoulaye Doucouré. Vem vet, kanske laget äntligen kan lägga beslag på en plats i gruppspelet i Champions League efter säsongen?

Var hittar man bästa speltipsen?

Oavsett om du gillar sportsbetting eller Fantasy Premier League är tips från kunniga inom området alltid uppskattat. Oftast infinner sig en osäkerhet när man gör research inför olika matcher.

Gällande speltips finns en ny tjänst på nätet i form av Dagensbetting.se, som grundades så sent som i slutet av 2019. Denna tjänst har snabbt blivit populär bland annat tack vare artiklar med dagens bästa speltips inför omgångar i sporter som fotboll och ishockey. 

Här hittar du också tips gällande bästa odds som erbjuds för tillfället i de olika matcherna. Med tanke på alla spel- och bettingsajter som finns på marknaden är det guld värt med en tjänst som håller koll på detta. 

Även olika oddsbonusar är något som det alltid lönar sig att hålla koll på. Oddsbonusar finns ofta i form av olika oddsboostar och superodds. Därför är det även bra att få tips om vilka spelsajter som erbjuder dessa för tillfället för bästa möjliga utdelning. På nämnda sida finns till och med en skild sida ägnad till att ta fram de bästa oddsbonusarna och bettingbonusarna.

Bli bättre på sportbetting

Vem vill väl inte bli bättre på att tippa rätt inom sport? Speciellt för den som är intresserad av idrott är det alltid en extra krydda att nu som då lägga in ett vad på matcher – inom rimliga gränser förstås. Det gäller att komma ihåg att alltid spela ansvarsfullt.

Men visst ger det en extra tillfredsställelse att lägga in sina vad på matcher, resultat eller målskyttar i en match. Nuförtiden finns det till och med odds på hörnstatistik. Live-odds är även möjliga att spela på. Ett odds som hela tiden ändrar utifrån hur matchen fortlöper. 

För att lära dig mer om de olika möjligheterna finns också en spelskola på Dagensbetting.se där du får lära dig om hur du blir bättre på sportbetting. Det kan vara en hel djungel att hålla reda på. Men här finns samlat de flesta grundläggande begrepp som du kan vara bra att känna till. Speciellt om du är nu inom området.

Sammanfattning

Många hade förväntat sig en lugn försäsong med tanke på hur pandemin påverkat klubbarna ekonomiskt. Med facit i hand kan vi säga att så inte blev fallet. Istället har vi sett fler profilvärvningar än på evigheter.

Det blir oerhört intressant att se hur Chelseas värvningar i form av Timo Werner, Thiago Silva och Kai Havertz slår ut. Men sedan finns också transfers som gått lite under radarn, men som inte är mindre intressanta för det.

Hit kan räknas bland annat Callum Wilson och Ryan Fraser från Bournemouth till Newcastle. Två värvningar som kan utgöra hela skillnaden för Newcastles ineffektiva anfallsspel. Kanske även Newcastle blir ett lag att räkna med i år? Försvarsspelet var det nämligen inget fel på under förra säsongen. 

Klart är i alla fall att ligan lär bli jämnare än på mycket länge. Imorgon drar det igång, missa inte det!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *