Klä dig bekvämt och stiligt med flexibla tyger

bekväma och stiliga herrkläder

Som vi nämnt i flera sammanhang är funktionellt herrmode en av de stora trenderna just nu. Vi ser allt fler klassiska herrplagg tillverkas i stretchmaterial som gör dem bekväma att använda oavsett sammanhang. Ett företag som helt fokuserat på denna typ av herrkläder är Shaping New Tomorrow.

Det är ingen tvekan om att vi inom herrmodet 2023 ser ett ökat fokus på funktionalitet. Det är en trend som bara tilltagit efter pandemin. Allt fler män söker bekväma plagg som kan användas i många olika sammanhang.

Kostym som passar

En av problemen när vi söker efter klassiska herrplagg som kostymer är att hitta en modell som passar. Det kan vara speciellt knepigt då du beställer kostymer och kavajer online.

kostym i stretchtyg

Ett sätt att kringgå dessa problem är att köpa en kostym i stretchtyg som du vanligtvis hittar hos träningskläder. Shaping New Tomorrow har en kostym under namnet Essential Suit med 360º stretch, där materialet sträcker sig med dig i alla riktningar. Det gör att du det är enklare att välja storlek, samtidigt som du kan röra dig helt utan begränsningar.

Det gäller både byxor och kavaj.

Miljövänligt material

En del av det material som används i kläderna hos Shaping New Tomorrow är också tillverkat av återvunna plastflaskor som samlats in från haven. Det gör också att det är miljövänliga plagg – en annan stor herrmodetrend just nu.

Vattenavvisande och snabbtorkande

bekväma och stiliga herrkläder

Ytterligare när det gäller funktionalitet, så har plaggen även fått en speciell nanobehandling. Det gör plaggen både vattenavvisande och snabbtorkande.

Skrynkelfria byxor, kavajer och skjortor

En viktig del av ordet funktionalitet är också att de plagg vi ser inom formellt herrmode i allt högre grad är skrynkelfria. Alla de plagg som Shaping New Tomorrow har i sitt utbud har slitstarka fibrer som förhindrar att tyget skrynklar.

Tyger som andas

funktionella bekväma herrkläder

Det är också oerhört viktigt att våra plagg andas bra under en lång dag av jobb. De material som finns i plaggen hos Shaping New Tomorrow är gjorda av andningsbart material, som leder bort värme från kroppen och gör dem bekväm även när du är aktiv.

Ny generation av bekväma herrbyxor och skjortor

bekväma och snygga stilrena herrkläder

Det är helt klart att funktionellt herrmode revolutionerar branschen just nu och gränserna suddas ut mellan traditionella funktionsplagg och klassiska herrkläder. I klartext innebär det att du numera inte behöver klä dig i träningskläder för att klä dig bekvämt.

Numera går det både att klä sig stiligt och bekvämt!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *