Bli vårfräsch med The Man Box

the man box vår sommar 2021

Skönhetsintresset bland män har exploderat under de senaste åren. Men trots intresset finns det fortfarande en osäkerhet hos män gällande vilka produkter som är faktiskt är nödvändiga. I dessa sammanhang har prenumerationsboxar blivit populära eftersom de ger dig möjligheten att pröva olika produkter och utforska det bästa inom kroppsvård för män.

The Man Box innehåller 5 grooming-produkter som kommer ut 4 gånger per år, en till varje årstid. Perfekt anpassat efter männens behov. Boxen riktar sig till medvetna män som vill upptäcka nya produkter och varumärken att fastna för.

prenumerationstjänst skönhet för män

The Man Box våren 2021 – A Fresh Feeling

Nu lanserar GLOSSYBOX årets första The Man Box med temat A Fresh Feeling. Den ger dig en komplett, uppfriskande rutin med omtyckta produkter från bland annat Rituals och Bulldog.

När vi går in i en ny årstid är det en perfekt tid att se över produkterna i badrumsskåpet, precis som att vi byter ut vissa klädesplagg i garderoben när det blir varmare ute. The Man Box förenklar och fräschar upp din rutin. Smidigast av allt? Boxen skickas direkt hem till din brevlåda, säger Emelie Franzén, Brand Manager på The Man Box.

prenumeration tjänst skönhetsprodukter för män 2021

I boxen hittar du handplockade favoriter för både hår, hud och kropp. I det medföljande magasinet finns en presentation av produkterna och hur de ska användas.

skönhetsprodukter för män

Årets första The Man Box finns ute till 31 maj. Senare under sommaren väntar också sommarens The Man Box.

skönhetsprodukter för män prenumerationstjänst

The Man Box beställs på glossybox.se/themanbox. Den ingår inte i GLOSSYBOX prenumerationstjänst. The Man Box kostar 169 kronor och innehåller alltid minst fem produkter, speciellt anpassade för män.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *