BOSS lanserar en stjärnfylld kampanj som en del av en historisk varumärkesuppdatering

#BeYourOwnBoss

BOSS presenterar nu en samling talanger som är ansiktena utåt för nya BOSS-kampanjen #BeYourOwnBOSS. De slående porträtten är fotograferade av hyllade modefotografen Mikael Jansson. Bland de stjärnspäckade uppsättningen märks namn som Future, Hailey Bieber, Joan Smalls, Kendall Jenner, Lee Min-ho och Matteo Berrettini med flera.

Samtidigt kan BOSS även tillkännage ett flerårigt partnerskap med TikTok-superstjärnan Khaby Lame. Lame gjorde sin debut på modebanan för BOSS under Milan Fashion Week. Ett rekordstort evenemang som gav över 4 miljarder visningar på bara 4 dagar! Nu har BOSS förlängt ambassadörskapet till att inkludera en gemensamt designad kapselkollektion.

Historisk varumärkesuppdatering

Den stjärnspäckade kreativa kollektionen är den första visuella presentationen av vad som är en historisk varumärkesuppdatering för BOSS. Efter mer än 50 år introducerar HUGO BOSS en ny logotyp för sitt kärnmärke BOSS, tillsammans med en äkta 360-graders omprofilering i alla konsumenters kontaktytor. Den nya logotypen har en betydligt djärvare och mer grafisk typografi som ger ett mer modernt utseende och en effektfull upplevelse.

Ny modern varumärkesidentitet

BOSS kommer att skapa en ny, modern varumärkesidentitet med fokus på en yngre och mer global målgrupp. Designriktning, butiksköp, butikskoncept och omnikanalsbudskap kommer att vara centrerade på en mer avslappnad estetik samtidigt som man förblir troget varumärkets kärnvärden.

Under ledning av VD Daniel Grieder kommer HUGO BOSS att dela med sig av sina planer för en aggressiv tillväxtstrategi för att fördubbla företagets försäljning fram till 2025. Kampanjen #BeYourOwnBoss och tillkännagivandet av en varumärkesuppdatering är det första steget mot detta mål.

Medverkande i kampanjen #BeYourOwnBOSS

I #BeYourOwnBOSS-kampanjen medverkar toppmodellerna Kendall Jenner, Hailey Bieber och Joan Smalls, den världsberömda amerikanska rapparen Future, den internationella TikTok-stjärnan Khaby Lame, sydamerikanska Lee Min Ho, brittiska proffsboxaren Anthony Joshua, den italienska tennisspelaren Matteo Berrettini och den tyska löparen Alica Schmidt.

Alica Schmidt

Alicia Schmidt boss campaign

Alica Schmidt är en tysk löpare som först började tävla på 200, 400 och 800 meter. Hon var också med i det tyska laget som kom tvåa i stafettloppet 4×400 meter vid Europeiska U20 Mästerskapet. European Athletics U2O Chamoionshios. Schmidt var också en del av den tyska stafettgruppen vid Sommar-OS 2020.

Anthony Joshua

Anthony Joshua boss campaign

Den brittiske boxaren Anthony Joshua är tvåfaldig världsmästare i tungvikt och har innehaft WBA, IBF, WBO och IBO-titlarna de senaste tre åren. Som amatör representerade Joshua England vid 2011 års Världsmästerskap i supertungvikt och vann en silvermedalj. Året därpå vann han guld. Joshua har hyllats som ”Årets prospekt” och ”Årets kamp” och 2021 innehar han titeln som världens tredje bästa aktiva boxare tungviktsklassen. Joshua har varit ambassadör för BOSS sedan 2019.

Future

future boss campaign

Future är en amerikansk rappare och sångare, född och uppvuxen i Atlanta, Georgia. Han är en av de mest framgångsrika och inflytelserika personerna inom 2010-talets hip hop, med ett anmärkningsvärt inflytande inom musikgenren Trap. Efter att ha samlat på sig en serie mixtapes mellan 2010-2011 skrev Future på ett rekordstort skivavtal, som hjälpte honom att lansera sitt eget bolag, Freebandz. Future har nominerats till otaliga musikpriser och vunnit BET Awards, en Grammy och Much Music Video Awards.

Hailey Bieber

Hailey Bieber #BeYourOwnBoss

Den amerikanska modellen och mediepersonligheten Hailey Bieber inledde karriären 2014 med sin debut på catwalken. Året därpå blev hon fotograferad för VOGUE och landade sitt första omslag några månader senare. Hon dominerar nu rubrikerna genom att dela med sig av inblickar av sitt privatliv samtidigt som hon lånar ut bilder till modellprojekt över hela världen.

Joan SmaIls

Joan Smalls #BeYourOwnBoss

Joan Smalls är en av de högst rankade modellerna i världen och inom kategorin ”New Supers” ses hon som en av de som dominerar branschen. Hon föddes och växte upp i Puerto Rico innan flyttade till New York City för att starta sin karriär. Sedan dess har hon gått på otaliga catwalks och ofta framstått som den första latinska modellen på omslag och i kampanjer, och banat väg för dem som som följde efter henne.

Khaby Lame

khaby lame #BeYourOwnBoss

Khabane Lame är född i Senegal och började synas på sociala medier i mars 2020. Detta var under de första dagarna av pandemin, efter att han förlorat sitt jobb i en norditaliensk industrifabrik i Chivasso, Turin. Med sina videor understryker han vardagens simplicitet med dämpade reaktioner, medan världen gör dem virala. Lame har över 124 miljoner följare på TikTok och över 62 miljoner följare på Instagram, vilket gör honom till världens näst mest följda konto.

KendaII Jenner

Kendall Jenner #BeYourOwnBoss

Kendall Jenner är en amerikansk supermodell som har gått på catwalks under Fashion Weeks i New York, Milano och Paris. Hon har även prytt omslagen på hundratals tidningar och internationella VOGUE:s runtom i världen. Hon blev känd som en dokusåpastjärna och har snabbt använt sitt inflytande och sina färdigheter för att göra en lukrativ karriär på catwalken.

Lee Min-ho

#BeYourOwnBoss

Lee Min-ho är en sydkoreansk skådespelare, sångare, modell och affärsman med flera roller prisbelönta tv-huvudroller sedan genombrottet 2009. Lees framgång har gjort honom till den mest följda sydkoreanska skådespelaren på sociala medier.

Matteo Berrettini

Matteo Berrettini #BeYourOwnBoss

Den professionella italienska tennisspelaren Matteo Berrettini är just nu rankad som sjua på ATP:s singelranking och har en rankning som nr. 105 i dubbel. Han vann sin första tävling på ATP 500-nivå tävling under Queen’s Club Championships 2021 och nådde finalen i Wimbledon samma år. I US Open 2019 nådde han semifinal. År 2021 gick han tillsammans med andra tennisstjärnor på den årliga MET-galan och cementerade därmed sin status även inom modebranschen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *