BOSS lanserar kollektion tillsammans med tennisstjärnan Matteo Berrettini under Wimbledon

boss x Matteo berrettini

Under sommaren kommer Matteo Berrettini spela i världens mest prestigefulla tennisturneringar iklädd i plagg från den nya BOSS x MATTEO BERRETTINI-kollektionen, ett samarbete som BOSS hyllar genom att lansera en kampanj i samband med Wimbledons första dag.

Exklusiv kollektion för Wimbledon

Matteo Berrettini Boss Wimbledon collection

Rakt från vinsterna på tennisbanan på BOSS OPEN i Stuttgart och Cinch Championships i London kommer Matteo Berrettini idag göra entré på Wimbledon, både på tennisbanan och på eventen under turneringen, iklädd i de exklusiva plagg han varit med och designat tillsammans med BOSS för att visa hur kollektionen kan bäras i alla olika miljöer.

Kollektionen är designad för att fungera lika bra både inom sport och prestanda men även som nyckelplagg för dressade tillfällen utanför tennisbanan.

Minimalistisk design

Kollektionen är minimalistisk och modern i klassiska BOSS-färger med tillägg i blått, svart och de italienska nationalfärgerna som designaccenter. Den medföljande kampanjen fångar kollektionens estetik och fokuserar på skarpa linjer och den detaljerade enkelheten av den perfekta tennisserven.

Matteo som BOSS-ambassadör fångar känslan och attityden av varumärket och inspirerar många världen över med sin viljestyrka och driv och fångar som BOSS senaste kampanjansikte varumärkets kärna.

Läs mer: HUGO BOSS sommarrea 2022

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *