Boutiquehotellet Ett Hem växer

boutiquehotell ett hem stockholm

Boutiquehotellet Ett Hem, i Lärkstaden på Östermalm i Stockholm, firar tio-årsjubileum i år och expanderar. De intilliggande fastigheterna på Sköldungagatan 4 och 6 genomgår nu en omsorgsfull renovering där de gamla byggnaderna får nytt liv. Den framgångsrika duon, ägarinnan Jeanette Mix, och den brittiska designern Ilse Crawford fortsätter utveckla sitt hållbara koncept – att ge liv åt Ett Hem.

Ett Hem har sedan 2012 välkomnat gäster till en omhändertagande familjär miljö. Den initiala visionen om att bevara byggnadernas grundvärden, att ta vara på rummen på bästa sätt och utveckla upplevelserna på plats för den medvetna och beresta resenären kvarstår.

– Vi är väldigt glada och stolta över våra tio år på Ett Hem. Vi har sedan start fått ett fantastiskt bemötande och satt något unikt och nytt på kartan. När vi fick möjligheten att expandera vårt koncept ytterligare tvekade vi inte en sekund. Vår vision och identitet har visat sig vara ett hållbart koncept och är densamma som tidigare, säger Jeanette Mix, ägare Ett Hem.

boutiquehotell ett hem stockholm ritning

Sköldungagatan 4 får tio gästrum, en salong, ett privat vardagsrum, en lounge och interiören får en tydlig internationell prägel i såväl möbler och design som antikviteter och konst. Ett avslappnat och väl tilltaget kök för både mindre och större sällskap, och under de varma månaderna blir den generösa balkongen och trädgården, som binder samman husen, en härlig plats med sköna sittmöbler bland växter, blommor och plantor, som är karaktäristiska för Ett Hem.

Utöver Sköldungagatan 4 skapar Ett Hem även tre residencevåningar för långtidsboende samt ett fullskaligt gym för hotellets gäster på Sköldungagatan 6, som beräknas ta emot sina första gäster under hösten 2022.

– Det är en ära att få vara en del av Ett Hems pågående projekt tillsammans med Jeanette och hennes team. Tillsammans utvecklar vi en värld som gäster och besökare älskar, vilket kräver noggrann hantering; vi designar för att förbättra en upplevelse, inte bara utöka den. De vackra grannhusen har samma subtila kvaliteter av värme och komfort, inbäddade i design och service. Ett Hem är en värld att känna sig hemma i när man är där och längta tillbaka till, säger Ilse Crawford, ägare och kreativ chef, Studioilse.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *