Brothers lanserade jubileumskollektionen Icons

Brothers Icons kollektion
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Brothers

De första Brothersbutikerna slog upp sina dörrar år 1992 och för att fira sina 25 år på marknaden har man nu lanserat en jubileumskollektion med namnet the Icons.

Brothers är ett helhetskoncept för män i det övre mellanprissegmentet där sortimentet i huvudsak består av egna varumärken, kompletterat med en del externa märken som t.ex. J.Lindeberg, Björn Borg och Lee.

Hos Brothers hittar man allt från välsittande kostymer och kavajer med tillhörande accessoarer. Stilen är i grunden klassisk eller tidlös, men alltid parat med säsongens trender.

Den nu aktuella Icons-kollektionen består av klassiska plagg som funnits med sedan starten, men som uppdaterats för att bli mer tidsenliga. Bland dessa kan nämnas en ljus kamelfärgad ullrock med spetsiga slag och premiumskjortor i dubbeltwistade bomullsgarner. Alla plagg i kollektionen är gjorda i noga valda och exklusiva kvaliteter och garner.

Brothers Icons

En tidlös och välsittande rock hör till höst- och vintergarderoben. Denna kamelfärgade ytterrock i kollektionen Icons har spetsiga slag och består av en lyxig kashmir- och ullblandning.

Brothers Icons kostym

Kostymen i Iconskollektionen är i 100 procent virgin wool från italienska Fratelli Tallia Di Delfino. Shelby Premium Wool har en slim fit passform och dubbla ryggsprund, vilket bidrar till en mer markerad siluett. Längden på kavajen är något kortare vilket gör att den även fungerar bra till ett par jeans eller chinos.

De hårt tvistade ullgarnerna gör att tyget inte skrynklar sig och är tillverkad med en så kallad halvkanvaskonstruktion, en teknik som ger en bra passform.

Brothers Icons skjortor

Skjortorna i kollektionen är tillverkade av finaste bomull och har extreme cut away-krage med insydda kragben.

Brothers Icons kashmirtröjor

Kashmirtröjan Lennon är ett plagg som följt med sedan starten för 25 år sedan. Kashmirullens unika temperatur- och fuktreglerande egenskaper gör att den både andas och värmer bättre än lammull, något som gör den till ett bra val såväl kalla som varma höst- och vinterdagar.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *