Brothers och Lee samarbetar kring Made To Measure

Brothers lanserade i samband med öppningen av Brothers Suit Service en för Sverige unik Made to Measure – en tjänst gällande kostymer och kavajer.

Brothers och Lee tar nu ett nytt steg i Made to Measure-satsningen och erbjuder nu möjligheten att även skräddarsy Lee-jeansen. Jeansen går att personifiera genom val av jeanstyg, patches, knappar och rivets. Tjänsten är unik i Skandinavien och jeansen kommer enbart att säljas i Brothers butik på Drottninggatan i Stockholm mellan den 26 februari och den 1 mars. Leveranstiden är ca 6 veckor och priset kommer att vara 1 599: -.

Brothers Made To Measure-tjänst lanserades under förra våren och är en mycket uppskattad service för de kunder som har hittat dit. Vårens nya tyger, ett 40-tal nya varianter kommer precis som tidigare från välkända tygleverantörer som Loro Piana, Cerruti, Guabello och VBC och innehåller minimönster med melerade effekter samt rutor som Window Checks och Prince of Wales. Tygerna är effektfulla med spännande strukturer så som mini-dots, tvåtons-effekter, små stripes samt twill med jacquardmönster. Förutom de idag obligatoriska blåa nyanserna ser vi även gråa och röda inslag som ger en varm avslappnad men samtidigt sofistikerad känsla.

Brothers Suit Service är namnet på nedervåningen av Brothers-butiken på Drottninggatan och är som namnet avslöjar den givna kostymdestinationen. Förutom Made to Measure så finns även ett fullständigt Rileysortiment samt varumärkena The Tailoring Club, J.Lindeberg, Tommy Hilfiger Tailored, Amanda Christensen och Skultuna för att nämna några.

Hur går tjänsten till?

1. Användning

Börja med att fundera på när du vill bära kostymen. Vill du göra en formell kostym i djup marinblå färg och finvävd kashmirblandning, eller en mer avslappnad modell i en grövre mullvadsbeige herringbonevävd kvalité.

2. Uppmätning

Brothers mäter dig för att hitta rätt storlek och modell

3. Kostymen

Efter att ha bestämt rätt storlek, är första steget att välja tyg till kostymen. Brothers erbjuder tyger från premiumtillverkare som Loro Piana, Cerruti, Guabello och VBC.

4. Detaljerna

Det är detaljerna som bygger en kostym. Brothers guidar dig igenom de olika valen som du kan göra. Allt från antal knappar på kavajen och färg på kragfoder till typ av fickor och slag.

5. Leverans

Efter cirka sex veckor, får du din nya måttsydda kostym. Vid din första beställning, sparas dina uppgifter och mått i Brothers system, vilket gör nästa beställning ännu enklare. Priset börjar vid 5500 kr beroende på dina önskemål och val.

brothers 2
brothers 4
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *