Carlsberg lanserar skönhetsserien Beer Beauty – Hår- och hudvårdsprodukter som innehåller öl

Carlsberg har tillsammans med det danska skönhetsmärket Urtegaarden tagit fram Beer Beauty, en unik serie skönhetsprodukter som baseras på öl från Carlsberg. I serien ingår schampo, balsam och body lotion och varje produkt innehåller minst 0,5 liter öl. Beer Beauty lanserades idag och finns att köpa exklusivt på Royal Barbershop i Stockholm eller på po.st/BuyBeerBeauty.

De huvudsakliga ingredienserna i en Carlsberg – malt, humle och jäst – innehåller bland annat B-vitamin, proteiner och kisel som alla sägs ha positiv inverkan på hår och hud. Nu används ingredienserna i en professionell hudvårdsserie, när Carlsberg lanserar Beer Beauty.

– Vi har såklart alltid vetat att öl är världens bästa dryck, och när vi dessutom insåg att ingredienserna har en välgörande inverkan på hud och hår var vi tvungna att testa. Vår nya skönhetsserie Beer Beauty både doftar gott och är mjukgörande, säger Henric Byström, kommunikationschef på Carlsberg Sverige.

Det är Carlsbergs laboratorium som tillsammans med det danska skönhetsmärket Urtegaarden tagit fram produkterna i Beer Beauty. Ölet har frystorkats till ett pulver och sedan mixats med ekologiska ingredienser för att skapa en unik serie produkter där varje flaska innehåller 0,5 liter Carlsberg-öl.

Exklusivt antal produkter på Royal Barbershop
Carlsberg Beer Beauty släpps i en limiterad upplaga idag torsdag den 18 juni. Då finns ett begränsat antal produkter tillgängliga för 475 kr (per set om tre) på Royal Barbershop i Vasastan, Stockholm. Vid behandling på Royal Barbershop får man även en valfri produkt från Beer Beauty på köpet (så länge lagret räcker).

– Carlsberg Beer Beauty är en riktigt häftig idé och vi på Royal Barbershop är fantastiskt glada att få vara med och lansera serien! Tänka sig att malt, humle, jäst och vatten är en så bra kombination även vad gäller hår- och hudvård, säger Tobias ”Big T” Olsen, barberare och ägare av Royal Barbershop.

Carlsberg - Royal Barbershop
Tobias ”Big T” Olsen, barberare och ägare av Royal Barbershop

Carlsberg Beer Beauty består av:

  • Carlsberg Beer Beauty Schampo
  • Carlsberg Beer Beauty Conditioner
  • Carlsberg Beer Beauty Body lotion

Carlsberg Beer Beauty finns även att köpa här: po.st/BuyBeerBeauty

Carlsberg Beer Beauty

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *