Cerruti F/W 2015

Det är lätt hänt att man glömmer allt det fina med Frankrike och speciellt Paris med tanke på allt som hänt den senaste tiden. Vi får aldrig glömma det som hänt, men denna fredag ägnar vi oss ändå åt att påminna oss om några av vackra saker som åtminstone jag tänker på när jag tänker på Frankrike.

Modet är definitivt något som jag kommer att tänka på när jag tänker på Frankrike och Paris. Fransmännen Det rena, avskalade och okomplicerade är några av de adjektiv som kan användas för att beskriva det typiskt franska när det gäller mode och för att förevisa en typisk fransk kollektion lämpar sig Cerrutis höst- och vinterkollektion 2015 alldeles utmärkt.

Mörkblått, svart och vitt är i olika variationer är det som gäller för att få fram denna okomplicerade look. Fransmännen kan verkligen konsten att klä sig elegant i vardagen, utan att se överklädda ut. Något som bland annat denna kollektion visar.

Till kollektionen hör även snygga accessoarer i form av bland annat väskor, klockor och pennor. Nedan inspiration från höst- och vinterkollektionen 2015 från Cerruti.

cerruti 3

cerruti

cerruti 4

cerruti 5

cerruti väska

cerruti klocka

cerruti penna

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *