Christopher Cloos presenterar Tom Brady som global märkesambassadör – släpper ny exklusiv glasögonkollektion

christopher cloos Tom Brady

Det danska premiummärket inom glasögon Christopher Cloos lanserades i Sverige strax innan sommaren. Christopher Cloos är Skandinaviens snabbast växande glasögon-brand och har jobbat hårt på att expandera både i Sverige och Danmark under den senaste tiden.

Nu kommer även nyhet där märket avser stärka sin närvaro i USA då Tom Brady kliver in som märkesambassadör för Christopher Cloos.

ny glasögonkollektion hösten 2020 cloos Tom Brady

Nya kollektionen Cloos x Brady

Med sina tidlösa och eleganta bågar är Christopher Cloos för tillfället ett av världens hetaste glasögonmärke inom premiumsegmentet. Idag presenteras det nya samarbetet med sexfaldiga Super Bowl mästaren Tom Brady som innehåller en exklusiv kollektion av glasögon.

cloos Tom Brady sunglasses collection höst 2020

Designsamarbetet The Cloos x Brady collection innehåller solglasögon och blue light-glasögon där Tom Brady själv skapat bågarna.

Bågarna är gjorda av biologiskt nedbrytningsbart material för att värna om en hållbar produktion – ett ämne som står stjärnan varmt om hjärtat.

Tom Bradys ambition och drivkraft både på som utanför planen är otroligt inspirerande. Vi är stolta att samarbeta med en riktig världsmästare, särskilt när vi nu stärker vår närvaro i USA och kan erbjuda våra kunder en kollektion glasögonbågar av en kvalité som representerar både Tom och Christopher Cloos – något helt annat än vad som finns på marknaden. Under designprocessen var Tom tydlig med att han ville skapa en kollektion som även gick i linje med hans passion för hälsa och välmående, för både individen som planeten. Denna idé lyckades blir till verklighet med dessa bågar gjorda av nedbrytningsbart material (biodegradable materials) och Blue Light-glas som värnar om syn och sömn, säger Julius Langkilde Høedt, co-founder & CEO för Christopher Cloos.

Sex färgskalor och en klassisk design

Solglasögonen i kollektionen Cloos x Brady innehåller sex olika färgskalor, Noire, Espresso, Grey Tonic, Bourbon, Coal och den helt nya Tokyo Tortoise. Bågarna är runda, minimalistiska och tidlösa i sitt formspråk.

Kollektionen Cloos x Brady Blue Light finns tillgänglig i samma färgskalor och finns till för att minska påverkan av blåljus från skärmar. Eftersom Tom Brady själv ständigt kollar film på stadion, träningsanläggningen och på resor var linser med skydd mot blåljus viktig att få med i kollektionen.

Tom Brady Christopher Cloos blue light glasses herrmode höst 2020

Biologiskt nedbrytningsbara bågar

Alla bågar i kollektionen är gjorda från nedbrytningsbara material och kommer i ett exklusivt fodral. Inne i varje fodral finns sex ringar som hänvisning till antalet mästerskap som quarterbacken vunnit under sin karriär.

Rengöringsduken har ett speciellt budskap från Tom Brady till kunden, medan ”Christopher Cloos” och ”Tom Brady” pryder insidan av alla bågar.

Christopher Cloos passion för hälsa, välmående och hållbarhet – utan att kompromissa med sin design – var något som jag kände starkt för och som är i linje med mina värderingar. Jag älskar hur de arbetar för perfektion i sina produkter och disciplinen som krävs för att se till att det faktiskt händer. Jag är stolt över detta samarbete och vad vi har skapat tillsammans med denna Cloos x Brady-kollektion. Framförallt älskar jag att bära mina glasögon och hoppas att fler kommer göra detsamma, kommenterar Tom Brady samarbetet.

christopher cloos Tom Brady samarbete collaboration mode för män 2020

Solglasögonen har ett pris på 1699 kronor och blue light-glasönen kostar 1599 kronor. Du hittar kollektionen här.

Om Christopher Cloos

Tom Brady behöver knappast någon närmare presentation, men för den som ännu är obekant med märket Christopher Cloos kommer här ytterligare information.

Christopher Cloos grundades 2017 vid Paloma Beach Club i södra Frankrike. Det var här grundarna mötte en karismatisk man från Monaco med namnet Christopher Cloos. Det danska märket har expanderat kraftigt under de senaste åren och är nu det snabbast växande glasögonmärket i Skandinavien.

Med en tidlös och minimalistisk design och en modern touch finns nu glasögon från Christopher Cloos tillgängligt i över 500 butiker runtom i världen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *