Clarion Malmö Live öppnat ambitiös italiensk restaurang

Grand Italian Malmö Live

Medan Stockholm lyckats bygga en fantastisk blandning av boutique-hotell och klassiker, och Göteborgs hotell byggt på höjden, så har Malmös hotellscen stått rätt stilla. Clarion Malmö Live var när det öppnade 2015 ett undantag – ett ambitiöst bygge på bästa plats i Malmö. Men trots den fantastiska utsikten och läget så har man inte lyckats få ordning på restaurangerna.

Därför är det goda nyheter att Clarion nu bekräftar att man kommer att byta ut hotellets restaurang på 25:e våningen till ett nytt italienskt koncept, kallat Grand Italian. Målet är att skapa en genuin italiensk restaurang med allt från egentillverkad pasta, nygräddad pizza och gelato till klassiska italienska cocktails. Det utlovas också klassiska italienska rätter med grillat kött, fisk och skaldjur. Köket kommer vara öppet och utrustas med en pizzaugn.

Det ska även gå att boka “counter dining”, där man sitter upphöjt vid disken runt köket och blir serverad kvällens rätter direkt av kocken.

Malmös platta stadsbild ger Clarion Hotel Malmö Live en fantastisk utsikt över staden och Öresund. Foto: Clarion Hotel

Med sin 360-graders utsikt över Malmö och Öresund så kommer restaurangen ha fantastiska förutsättningar. Malmö Lives VD lovar också att gästerna ska få ännu mer av utsikten än idag.

Malmö Lives nuvarande restaurang stänger i januari och Grand Italian ska öppna i maj 2024.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *