Cole & Son lanserar ny tapetkollektion med exklusiva designhuset Fornasetti

Storbrittaniens ledande tapettillverkare Cole & Son som grundades 1875 av Jon Perry i Islington, norra London, lanserar nu sitt tredje designsamarbete med det exklusiva italienska designhuset Fornasetti. Kollektionen består av 12 tidlösa tapeter som låter fantasin flöda och animerar interiörvärlden.

Cole & Son och Fornasetti delar passionen för kreativ utforskning, konstnärlig design och oklanderligt hantverk och det kan man tydligt se i kollektionen Fornasetti där de två designskaparna lanserar sin tredje tapetkollektion tillsammans.

Kollektionen består av en rad ikoniska motiv med allt från fantastiska flygmaskiner och arkitektoniska element till dolda nycklar och busiga apor. Fornasetti består av 12 tidlösa mönster som verkligen visar på unikiteten i Fornasettis konstverk i en rad nya och mycket älskade färgställningar inspirerade av Fornasettis underbara värld.

snygga kreativa tapeter 2020

Ett av de mest kända mönstren “Macchine Volanti” framkallar vibbar av en lekfull värld med dess karakteristiska luftballonger och flygande maskiner men även “Nuvolette” är ett av Fornasettis mest ikoniska mönster med delikat detaljerade moln från en stormig himmel.

snygga tapeter för hemmet 2020

Fornasetti finns i butik från mitten på juni.

snyggaste tapeterna 2020

”Procuratie con Vista” med sina apmotiv.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *