Dagens inspiration: Suitsupply

En av mina favoriter bland nätbutiker är definitivt Suitsupply. Man kunde väl säga att deras kläder ligger på en medelnivå prismässigt, men utbudet är långt ifrån medelmåttigt. Åtminstone då det gäller skor, väskor, jackor och kostymer är utbudet riktigt bra hos Suitsupply.

Till min glädje märkte jag att det nyss kommit in nya kläder till deras webbutik. Det är också därifrån jag hämtat dagens inspiration. Samtliga plagg på bilden nedan är från Suitsupply, förutom klockan som är från Bremont. Sedan några veckor tillbaka har det för de flesta varit dags att återvända till jobbet och kombinationen nedan är något jag gärna skulle bära just nu. Vi har ännu några veckor kvar innan det är dags att ta fram jackan.

PicsArt_1409304942451

En inspirationsvideo från Suitsupply:

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *