Dagens outfit: Casual Tuesday

Idag bjuder jag på en liten titt på mina klädval för dagen, en helt vanlig vardag på kontoret. Jag hoppas få återkomma i temat minst en gång i veckan framöver.

Dagens utstyrsel bestod av en härligt följsam och ostrukturerad kavaj av märket Riley från Brothers, ackompanjerad av ytterrock, skor och scarf från den personliga favoriten Suitsupply. Ett märke som enligt mig har bland det bästa utbudet på nätet för oss män.

Portföljen från Da Milano köpte jag från Indien under min resa där i januari. Jag har dock inte ännu kollat ifall det även är möjligt att köpa hem produkterna via nätet till Sverige.

Portfölj: Da Milano

Kavaj: Riley, Brothers

Klocka: Gant

Parfym: Penhaligon’s

Ytterrock, skor, handskar och scarf: Suitsupply

Tidning: Financial Times

76197abe-09e4-40ae-b217-3d34afd56963

Join the Conversation

2 Comments

 1. says: E.K

  Hej,
  Jag har själv beställt en hel del kläder från Suitsupply och är personligen också väldigt nöjd! Hur är deras skor i kvalité och storlek?

  1. says: Gentlemannen

   Hej!

   Jo, det är som nämnt min absoluta favoritsajt för kläder också. 🙂 Då det gäller skorna tycker jag personligen att de är av toppkvalitet, vilket även prislappen delvis skvallrar om. Storleken tycker jag nog att stämmer överens med bifogad storlekstabell som finns på deras sida. Åtminstone har jag fått rätt storlek som passar för mig när jag gått enligt denna skala.

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *