Därför har Allakandos läxhjälp hjälpt tusentals elever till toppresultat

läxhjälp online

Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför i livet är det avgörande hur vår inställning är inför dessa. En nyckelfaktor till att lyckas med något som till en början känns hopplöst är vår mentalitet och övertygelse om att vi kan. Sveriges största företag inom läxhjälp och mattehjälp, Allakando, har en unik filosofi baserat på dessa faktorer. Denna filosofi har i sin tur hjälpt tusentals elever i över 14 år att med att nå toppresultat! 

Läxhjälp från Allakando har hjälpt tusentals elever nå toppresultat

Allakando grundades 2007 och hjälper årligen över 26 000 elever med läxhjälp och privatundervisning, vilket betyder att de hjälper flest i hela Sverige. De främst störst med läxhjälp i Göteborg, Stockholm och Malmö. 9 av 10 av alla deras elever höjer sina betyg efter att fått studiehjälp från Allakando och dessa toppresultat har i sin tur lett till att många blivit antagna på landets topputbildningar. Men vad är anledningen till denna framgång? Svaret är att det beror på många saker men främst grundar det sig i deras unika pedagogik och filosofi som präglar deras studiehjälp

Allakando läxhjälp – alla kan mer än vad de tror

Företaget och deras över 5 900 privatlärare delar samma övertygelse om att alla kan mer än vad de tror. Detta budskap är något de ständigt har förmedlat till alla sina elever under åren. Företagsfilosofin bygger  på att alla kan klara precis vad som helst. De intalar alltid sina elever med att inte hålla tillbaka på kraften när de spänner sin båge och siktar in sig på vart de vill komma eller vad de vill klara. 

Oavsett område är ekvationen alltid densamma: ju mer du jobbar, ju bättre blir du och desto lättare blir det. Visst finns det något som heter anlag och talang, men det viktigaste är inte vilka anlag vi har, utan vilka anlag vi tror att vi har menar deras grundare och VD Fredrik Fridlund. Det handlar om självförtroende och en övertygelse om att vad som helst är möjligt! 

Läxhjälp med Allakando-pedagogiken – ett framgångsrecept

Alla deras privatlärare är utbildade i deras egna Allakando-pedagogik. Deras pedagogik har stöd i pedagogisk forskning och har tagits fram och utvecklats i över 14 år. Det är en pedagogik som inte enbart fokuserar på att hjälpa elever nå ökade betyg. Den fokuserar även på personlig utveckling där syftet är att förbereda alla elever inför alla möjliga utmaningar i livet. Utbildningen fokuserar väldigt mycket på att utbilda deras studiecoacher till att bli specialister inom kommunikation, motivation och att inge självförtroende. Detta är något privatlärarna sedan förmedlar vidare till sina egna elever när de ger läxhjälp. 

Allakandos läxhjälp består av en unik kombination

Förklaringen till deras framgångsrika läxhjälp är den unika kombinationen av en företagsfilosofi präglad av övertygelsen av att alla kan mer än vad de tror, och riktigt duktiga studiecoacher som lyckas leverera detta budskap till sina elever i praktiken. Att alla kan mer än vad de tror låter kanske lite klyschigt men företaget har under 14 års tid på nära håll sett hur deras elever nått bättre studieresultat och lärt sig tro på sina egna förmågor med just denna filosofi. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *