De 5 bästa CSGO-spelarna genom tiderna

bästa csgo spelarna genom tiderna

Sedan CSGO lanserades 2012 har vi sett en del fantastiska spelare som tagit hela världen med storm. Men i de stora CSGO-mästerskapen är det endast ett fåtal som lyckats skilja sig från mängden.

Även om listan över de bästa spelarna i Counter Strike växer snabbt, finns det 5 spelare som aldrig verkar misslyckas med att leverera intensiva nagelbitare på sina matcher!

Kenny “KennyS” Schrub

Här har vi en stjärnspelare från Frankrike som inte behöver någon närmare introduktion. Kenny fick kanske inte den bästa starten i karriären då han blev tvungen att spela i lägre rankade turneringar efter att ha varit en del av ett av de största lagen, VeryGames.

Men han utvecklade sitt spel och återfick sin chans i VeryGames efter ett år. DreamHack Cluj-Napoca 2015 visade sig vara en viktig vändpunkt i hans karriär. Kenny har lyckats kamma hem totalt 10 MVP-utmärkelser och 1 Major Valve-titel under sin karriär – och många nya väntar!

Oleksandr “S1mple” Kostyliev

När det gäller mekaniska färdigheter är S1mple överlägsen alla andra CSGO-spelare. Han är någon vi tror att har enormt mycket potential som ännu väntar på att komma fram. Na’vi är fast beslutna att göra en stark comeback och i och med det kommer Oleksandr att få chansen att visa vad han går för.

S1mple har lyckats ta hem hela 9 MVP-utmärkelser, men han väntar ännu på sin första stora Major Valve-titel.

Christopher “Get_Right” Alesund

Chris har kanske förlorat sin stjärnglans under åren, men det arv lämnat överglänser många av de proffsspelare som finns i communityt. Han tog hem hela 10 MVP-titlar på två – en prestation utan dess like! Han var också rankad som bästa CSGO-spelare åren 2013 och 2014.

Nicolai “dev1ce” Reedtz

Dev1ce är inte den klarast lysande spelaren när det gäller mekaniska färdigheter. Han är heller inte den som bär hela laget med sina skinande CSGO skins. Men när det verkligen gäller sviker Dev1ce aldrig sitt lag och de utmärkelser han lyckats ta hem genom åren säger en del om hans kapacitet!

Dev1ce har såhär långt tagit hem totalt 18 utmärkelser. 4 av dem är Major-titlar och resten MVP-utmärkelser.

Olof “olofmeister” Kajbjer

Olof är troligen en av de mest talangfulla spelarna som vi har sett i historien av CSGO. Han fick uppmärksamhet när han hjälpte Fnatic resa sig när konkurrensen var som störst! Det anses ännu idag som en av de bästa prestationerna i CSGO:s långa historia.

Under sin tid med Fnatic lyckades Olof vinna totalt 3 raka titlar i följd. Han har också lyckats kamma hem 6 MVP-utmärkelser i sin karriär.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *