10 bästa Black Friday och Black Weekend erbjudanden för män

bästa black week och Black Friday erbjudanden för män 2020

Nu är den här, årets shoppinghögtid, då handlare erbjuder produkter till kraftigt reducerade priser. En del människor har under senaste tiden försökt gå emot denna trend och istället utlyst en shoppingfri dag. Här omfamnar vi dock trenden och ser chansen till att införskaffa riktigt bra produkter till bra priser. Här har vi listat årets bästa Black Friday och Black Weekend erbjudanden för män 2020.

Vi har redan tidigare i veckan varit in på temat när vi tipsade om bästa Black Week erbjudanden för män 2020. Den egentliga köpfesten infaller dock egentligen imorgon fredag, med start från midnatt. Kom ihåg att det bästa går åt först, så därför kan det vara en bra idé att vara ute redan efter tolvslaget.

Bästa Black Friday och Black Weekend erbjudanden för män 2020

Här sammanställer vi några av de mest intressanta av veckoslutets erbjudanden från en rad olika handlare på årets Black Friday och efterföljande Black Weekend.

Det märks att man satsar mer än tidigare på denna dag på flera olika sajter. I år ser vi ett betydligt betydligt bredare utbud med fler intressanta erbjudanden för mannen än under tidigare år.

CDON – tusentals Black Friday deals

bästa Black Friday deals för män 2020

Under Black Friday sänker CDON priset på tusentals favoriter från deras mest populära kategorier. Här går det att fynda bland mobiltelefoner, film, spel, hemelektronik, skönhet, böcker, gaming och mycket mer.

Ta chansen att hitta julklappar för hela familjen och till dig själv! Massagepistolen ovan är på hela -70% just nu. Ett sällsynt tillfälle att få högklassig massage i hemmasoffan.

Missa heller inte tillfället att köpa nya spel till Playstation 5, som t.ex. Fifa21 till kraftigt reducerade priser.

Black Week hos Newport

bästa Black Friday rea för män 2020 inredning

En gentleman bryr sig även om sitt hem. Nu finns en rad vänligt manliga inredningsprylar hos exklusiva svenska märket Newport med rea från -20% ända upp till -70%.

Under varje dag under veckan släpps nya varor som “Deal of the Day”. Idag är det Manhattan Tumbler-glas (bilden överst) som du kan köpa för -70%. Inget dåligt tillfälle att utöka antalet manliga prylar till hemmabaren!

Här finns allt från exklusiva koffertar, böcker om stil och tavlor. Även lädermöblerna och de rustika skrivborden är väl värda att bekanta sig med.

Speciellt koffertar kan ge en speciell, gammaldags charm till hemmet för nostalgikern.

Black Friday och Black Weekend hos Stayhard

snygga sneakers Black Friday black weekend 2020

Om du söker efter snygga skor och sneakers under Black Friday 2020 kan herrmodesajten Stayhard rekommenderas. Här hittar du kvalitetsskor från många exklusiva märken till kraftigt reducerade priser.

Trots att skoutbudet är imponerande är det långtifrån det enda du hittar hos Stayhard. Här finns även snygga ytterplagg och bekväma plagg som är perfekta för vintern.

Stayhard själva kallar detta “Craziest Black Friday Ever” med -60% på nästan allt.

Black Friday hos Parfym.se

bästa Black Friday black weekend erbjudande för män 2020 parfym

För den som är intresserade av klassiska herrparfymer finns nu ett utmärkt tillfälle att fylla på parfymgarderoben när Parfym.se utlyst en Black Month. Här finns bland annat fantastiska Geoffrey Beene Grey Flannel till -53% och,  1960-tals klassikern Aramis till -35% och 1980-talets amerikanska klassiker Giorgio Bevery Hills till -67%.

En av våra favoritdofter Boss Selection finns även för -26% liksom klassikern Boss Bottled EdT. Ett sällsynt tillfälle för parfymälskaren att fynda bland rariteter.

Black Weekend hos Asos

bästa herrmode erbjudande black weekend

Som om inte Asos produkter var tillräckligt förmånligare sedan tidigare – nu erbjuds du upp -70% på hela sortimentet under Black Friday. Här finns många bra alternativ, bland annat olika typer av smokingar i sammet.

Trots att produkterna är billigare behöver det inte nödvändigtvis betyda dålig kvalitet. Som vi tidigare nämnt finns en egen designavdelning inom Asos. Under Asos Design finns mängder av prisvärda klädesplagg samlade.

Black Friday hos Man of a kind

lyxiga märken herrmode Black Friday black weekend 2020

Har ni någonsin drömt om att äga ett plagg från någon av de mest exklusiva märkena i världen? Nu finns ett perfekt tillfälle att inhandla en exklusiva plagg från lyxiga märken till kraftigt reducerade pris hos Man of a Kind.

Man of a Kind är även känd som den enda herrmodesajten i Sverige som erbjuder Tom Ford. Ett märke som ingen mindre än James Bond använt sig av i de senaste filmerna.

Med koden “bossblackfriday2020” får du hela -30% på alla plagg från Hugo Boss.

Black Weekend hos Klockia

bästa erbjudanden Black Friday black  weekend klockor 2020

Om man söker en stilren klocka finns flera olika förmånliga modeller hos Klockia. Missa heller inte avdelningen Pre-owned som nyligen öppnat hos sajten.

Rea på exklusiva armbandsur hos Uret.se

rea på exklusiva armbandsur Black Friday black weekend 2020

Om du söker exklusiva armbandsur på nätet är Uret.se det självklara valet. Här kan du bland annat hitta denna Omega Moonwatch för -27% just nu. Det är inte varje dag du får rabatt hos denna typ av lyxklockor!

Black Weekend hos Cervera

lyxig inredning black weekend bästa erbjudanden 2020

Black Friday kan också vara det perfekta tillfället att skaffa julklappar till den man bryr sig om. På Cervera har man för tillfället minst -25% på hela sortimentet från torsdag till söndag.

Hos Cervera finns en rad exklusiva märken som Orrefors, Georg Jensen och Villeroy Boch. Whiskyglas och karaffer är alltid välkomna presenter för mannen. Bland reaprodukterna märks bland annat ljusstaken Carat som just nu är på -53%.

Black Weekend hos Pen Store

bästa julklappar black weekend

Vem har väl inte drömt om att äga en reservoarpenna till sitt kontor eller för underskrifter? Nu finns möjligheten att införskaffa denna för mannen klassiska accessoar till -20% hos Pen Store.

Tags from the story
,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *