17 av de bästa Black Weekend erbjudandena för mannen

Nu är den här, årets shoppinghögtid, då handlare erbjuder produkter till kraftigt reducerade priser. En del människor har under senaste tiden försökt gå emot denna trend och istället utlyst en shoppingfri dag. Här omfamnar vi dock trenden och ser chansen till att införskaffa riktigt bra produkter till bra priser.

Här sammanställer vi några av de mest intressanta av veckoslutets erbjudanden från en rad olika handlare på årets Black Friday och efterföljande Black Weekend. Det märks att man satsar mer än tidigare på denna dag på de olika sajterna. I år ser vi ett betydligt betydligt bredare utbud med fler intressanta erbjudanden för mannen än under tidigare år.

Black Weekend hos Gents

bästa black weekend erbjudanden för mannen

Om man någonsin drömt om att äga ett lyxigt rakset, här är den perfekta chansen. -70% är det på detta rakset från Benjamin Barber just nu. Även i övrigt finns en rejäl samling lyxiga rakset på Gents Black Friday erbjudande.

lyxig parfym black weekend

Vill man passa på att fynda exklusiva dofter är detta även ett utmärkt tillfälle. Ett märke som Creed säljs ytterst sällan till rabatterade priser, men nu finns Creeds Royal Mayfair EdP faktiskt på -30% hos Gents.

lyxig parfym black weekend erbjudanden

Även från det anrika parfymhuset Floris finns några riktigt intressanta dofter representerade. Spencer Hart Palm Springs EdP skapades för det kända skräddarhuset Spencer Hart och hämtade inspiration från 50-talets Palm Springs och The Rat Pack. Här finns rena och fräscha citrusnoter blandat med kryddiga, rökiga noter som för tankarna till rökiga jazzklubbar.

Black Friday hos Parfym.se

bästa erbjudanden parfym black weekend

Om man önskar fynda bland klassiska herrdofter finns nu också bland annat fantastiska Geoffrey Beene Grey Flannel,  1960-tals klassikern Aramis, 1980-talets amerikanska klassiker Giorgio Bevery Hills och min egen favoritdoft Boss Selection till kraftigt reducerade priser. Ett sällsynt tillfälle för parfymälskaren att fylla på sin parfymgarderob.

Black Weekend hos Asos

bästa herrmode erbjudande black weekend

Som om inte Asos produkter var tillräckligt förmånligare från tidigare – nu erbjuder man ytterligare -20% på hela sortimentet under Black Friday. Här finns många bra alternativ, bland annat olika typer av smokingar i sammet. Hit hör denna stiliga marinblå modell i smal passform.

Black Weekend hos Man of a kind

lyxiga märken herrmode black weekend

Har ni någonsin drömt om att äga ett plagg från någon av de mest exklusiva italienska märkena? Nu finns ett perfekt tillfälle att inhandla en smoking från Z Zegna till ett kraftigt reducerat pris på hela -50%. Denna smoking har alla de detaljer som man förväntar sig av en klassisk smoking, med breda spetsiga slag i siden och en sidenklädd knapp. Längs sidorna på byxan går även en klassiska sidenpanel.

lyxiga märken black weekend för män

Till varje mans basgarderob hör en mörkblå kostym. Här är en kostym i tunn ull från Paul Smith som är anpassad för resor och hör till deras numera så kända Travel Collection.

lyxiga märken black weekend för män bästa deal

Från Paul Smith kommer även denna mörkblåa kostym med microrutor, som även den är anpassad för ett liv i rörelse. Tyget är italienskt och är tillverkat av exklusiva italienska Loro Piana.

Redan tidigare har vi nämnt den dubbelknäppta rocken som en av säsongens måsten. Här en dubbelknäppt rock i klassisk utformning, med normal längd, trubbiga slag och i smal passform från BOSS i en ullblandning.

Black Weekend hos Klockia

bästa erbjudanden black weekend klockor

Om man söker en stilren klocka till festsäsongen finns här modellen Edward från Morris till -50%, med en fyrkantig, något rundad urtavla.

Black Weekend hos Triwa

bra black weekend erbjudanden klockor

På tal om stiliga armbandsur till festsäsongen, nu finns Triwas stiliga Midnight Falken till kraftigt reducerat pris. Med dess smala urtavla är denna klocka perfekt både till vardag och fest.

Black Weekend hos Cervera

lyxig inredning black weekend bästa erbjudanden

Black Friday kan också vara det perfekta tillfället att skaffa julklappar till den man bryr sig om. På Cervera har man för tillfället minst -20% på hela sortimentet från en rad exklusiva märken som Orrefors, Georg Jensen och Villeroy Boch. Whiskyglas och karaffer är alltid välkomna presenter för mannen, men även t.ex. ljusstaken Carat som inspirerats av juveler och ädelstenar och ger intrycket av slipade diamanter är garanterat ett välkommet tillskott till hemmet. Denna är på hela -47% just idag.

Black Weekend hos Newport

lyxig inredning black weekend

En gentleman bryr sig även om sitt hem. Nu finns en rad vänligt manliga inredningsprylar hos exklusiva svenska märket Newport från -20% ända upp till -70%, med allt från koffertar, böcker om stil och tavlor. Även lädermöblerna och de rustika skrivborden är väl värda att bekanta sig med.

Speciellt koffertar kan ge en speciell, gammaldags charm till hemmet för nostalgikern.

Här finns även JFK kollektionen med olika typer av stilfulla dricksglas på -50% under Black Friday.

lyxiga väskor black weekend erbjudanden

Eleganta resväskor från Eichholtz nu till -20%.

Black Weekend hos Pen Store

bästa julklappar black weekend

Vem har väl inte drömt om att äga en reservoarpenna till sitt kontor eller för underskrifter? Nu finns möjligheten att skaffa denna för mannen klassiska accessoar till -30% på Pen Store.

Black Weekend hos Tieroom

Tidigare i år presenterade Tieroom sin nostaliska linje Vintage Vanity, bestående av 23 modeller av slipsar, flugor och bröstdukar i linne och bomull. Tieroom är annars känd som den officiella nätbutiken för svenska märket Notch. Nu är hela sortimentet på -25% på Tieroom.

Tags from the story
,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *