De nya stilikonerna: Nio influencers för välklädda män

En gång i tiden var det kungligheter och filmstjärnor som drev herrmodet framåt. Inte längre. Sedan Instagram gjorde sin debut 2010 har det och andra sociala medier tagit över som världens största inspirationskälla.

Men allt är verkligen inte bra bara för att det trendar. Vi har valt ut åtta influencers som i det fördolda för det klassiska herrmodet varsamt framåt, så att du kan få din dagliga dos av välklädd inspiration.

#1: Pitti Uomo

Kan en mässa vara en influencer? Med över 1 miljon taggade bilder är svaret klart: #pittiuomo kan. Den italienska modemässan samlar världens finaste märken och mest välklädda män till en explosion av skräddarsydda kostymer och perfekta matchningar.

#2: Luca Rubinacci

Att födas in i ett av Italiens anrikaste skrädderier är verkligen en sartoriell guldsked. Men Luca Rubinacci har visat att tredje generationen inte alltid behöver betyda slutet.

Med sin charm och smaksäkra matchningar gör @Rubinacci välskräddat kul.

#3: Andreas Weinås

Det finns många som kan tävla om titeln Kungen av svenskt herrmode, men frågan är om någon numera rår på redaktören, roddaren och modellen Andreas Weinås. Varenda kombination på @andreasweinas är knivskarp och klockgarderoben lika fantastisk.

#5 Johannes Huebl

Tysk modell, fotograf och designer med en fingertoppskänsla för smart casual. Välklätt utan att vara överklätt är ett signum för @johanneshuebl.

#6 Simon Berg

Räddandet av Götrich herrskrädderi blev starten på ett modeimperium, som till och med uppmärksammats i The Rake . Men på @simonberg1977 får vi också ta del av Simons impeccable taste som trots tillgången till Götrich aldrig går till överdrift.

#7: Efe Efeturi

Om inte king of cool vore ett så uttjatat epitet så hade det passat Efe Efeturi rätt.

Vi har hittills inte hittat något som inte @efe.efeturi ser bra ut i. Bara hälften av hans smaksinne hade varit en gåva.

#8: Fabio Attanasio

VD och grundare av TBD Eyewear. @fabio.attanasio är essensen av italiensk välklädd stil – med kostym och utan.

#9: Emil Levin

Talesättet ”Elegance is an attitude” har aldrig varit mer sant. @mrlevino har inte bara bra smak, utan visar hur du bär upp vilket plagg som helst med klass.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *