DeadWood SS18 – A Quick Guide To Sustainable Living

Deadwood är modevarumärket som gör skinnjackor i 100% återvunnet läder. I samband med lanseringen av vår och sommarkollektionen för 2018 har Deadwood tagit fram en kortfilm och lookbook med den icke binära, Los Angeles-baserade modellen Terra Juano i huvudrollen. Tanken är att förklara hur man går tillväga för att nå en mer medveten livsstil.

Deadwood etablerades som en vintage-butik år 2012, med målsättning att ge nytt liv och mening till gamla och bortglömda klädesplagg. Grundarna Felix och Carl insåg tidigt att deras vision kring skapande av kläder var större än att återvinna lädermaterial, vilket resulterade i att man fortsatte utveckla sin egen linje av uttrycksfulla läderjackor och accessoarer.

Både filmen och den lookbook som finns på Deadwoods hemsida ger man en inspirerande känsla av alla nyheter för säsongen. Deadwoods återvunna läderjackor och accessoarer finns tillgängliga i deras flaggskeppsbutik i Hornstull i Stockholm, hos utvalda, globala återförsäljare samt på www.deadwood.se.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *