Den manliga basgarderoben för vardagskläder

kläder för basgarderoben herrmode

Precis som en kock skapar rätter genom att kombinera olika smaker kombinerar vi dem för att skapa en cool outfit varje dag. Och nej, vi behöver inte ha en fullspäckad garderob för att göra det. Hemligheten ligger bland annat i CP Company, som är ett märke som har lyckats skapa kläder med en urban look som passar till alla vardagsstilar. Låt oss inspirera dig.

T-shirts

Passar till praktiskt taget alla kläder du kan tänka dig. Du kan bära dem under en tröja, skjorta eller jeansjacka eller helt enkelt med ett par jeans från CP Company. Därför är det viktigt att ha tillräckligt med T-shirts i garderoben. Se till att du har variation i färg och typ av halsringning. De behöver inte vara dyra, men kom ihåg att bättre kvalitet håller längre när det gäller färg och form. Därför är det okej att investera i dem. 

Vit skjorta

En klassiker som passar till nästan allt. Vare sig du är avslappnad eller elegant, är en vit skjorta alltid ett alternativ. Kavla upp ärmarna för en mer avslappnad look eller knäpp upp överdelen för en klädsam look. Allt fungerar. Eftersom en vit skjorta är så mångsidig lönar det sig att investera i god kvalitet, vilket är ett fokus hos CP Company. På så sätt kan du njuta av denna essentiella produkt ännu längre. 

Tröja med rund hals

Precis som en vit skjorta kan en bra tröja kombineras med nästan vad som helst. Välj blått, beige eller svart och möjligheterna är nästan oändliga. Bär den på en avslappnad söndag med ett par jeans, och nästa dag kan du se smart ut genom att bära den över en skjorta med ett par chinos. 

Ett par bra jeans

Mörk eller ljus, raka ben eller smal passform, dragkedja eller knappar. Jeans finns i alla former och storlekar, men se till att du har minst ett par bra basjeans i garderoben. Genom att hålla det enkelt kan du kombinera ett par bra jeans med nästan vad som helst. Investera en gång och njut i flera år. 

Chinos

De är inte lika mångsidiga som ett par jeans, men inte mindre viktiga att ha i garderoben. Chinos är det perfekta paret byxor för att ge en mer skräddarsydd look till en ledig klädsel. Du kan kombinera den med en tröja eller skjorta och gymnastikskor, eller med ett par smarta skor och en snygg jacka. Kolla in säsongens senaste chinos hos CP Company.

Läderjacka

Det är definitivt inte det billigaste plagget i din garderob, men ett riktigt måste. En läderjacka ger varje outfit en tuffare look. Den kanske inte är lika mångsidig som de andra delarna på den här listan, men det gör den inte mindre viktig. 

Overshirt

Hur ger du en ledig outfit en snygg och elegant twist? Med en fin jacka eller en bra overshirt förstås. Du kan bära den med jeans och sneakers, men den passar också utmärkt med chinos, en skjorta och finare skor. Den hör alltså definitivt till det väsentliga. Många män köper jackor som är lite för tajta. Tips: Du ska fortfarande kunna andas när jackan är knäppt. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *