Den perfekta dejten

hur man lyckas på en dejt

Vi har alla provat att gå på en dejt och om man har haft otur har man kanske också varit med om att gå på en dejt som inte alls har blivit så som man hade tänkt sig – en dålig dejt helt enkelt. De flesta överlever nog en dålig dejt, men det är förstås mycket roligare att gå på en riktigt bra dejt. Kanske blir det ett möte som för till något mer, kanske inte, men hur som helst är det alltid roligare att få positiva och trevliga upplevelser, än dåliga och negativa. Så frågan är hur ser en perfekt dejt ut. 

Förberedelser som ger pluspoäng

För att kunna besvara hur en perfekt dejt ser ut måste man nästan vet lite mer detaljer, men det finns såklart några överordnade säker som de flesta nog skulle säga att de tycker om eller mindre om. Förslagsvis att man tar på sig lite snygga kläder, kammar håret och kanske tar en dusch innan man träffas. De är nog saker som de allra flesta i samhället kan hålla med om, ligger på plus-sidan när det kommer till en dejt. 

Det beror givetvis på hur många gånger man har träffats och hur väl man känner varandra. Om det är en dejt med din partner som fyller år kan det vara på sin plats med en gåva från Mynewart.se till exempel. Du kanske inte vill komma med jättestora tavlor, om ni har er dejtkväll på en restaurant. Men om ni förslagsvis skulle vara hemma hade det inte varit något problem. Om du inte har träffat din dejt tidigare kanske en mindre present är mer passande. 

gåvor kärlek

Var initiativrik och spontan

Något som riktigt många personer tycker om är när någon tar initiativ, men inte blir bestämmande. Om du till exempel ska ta med dig din dejt på en restaurang så kan det vara all idé att kolla upp lite olika restauranger säg fyra olika. Du tar självklart bara restauranger som du själv vill gå på och som du själv tycker om. Men när du träffar din dejt kan du förslagsvis säga “jag har fyra restauranger här som ska vara bra, vilken tycker du?” På det viset har du tagit initiativ och kommer med lite förslag. 

Men samtidigt låter du din dejt ta valet. Men se till att inte bara välja lokala pizzerior, utan även några olika typer av restauranger som du självklart också själv tycker om. Det blir nämlige svårt för din dejt om du bara säga “var ska vi äta?”. Det kan tyckas som att du då låter dejten bestämma, men det kan även uppfattas som tråkigt och oengagerat från din sida.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *